DXP Spotlight Banner (9)

Werken bij Coca-Cola

Word jij mijn collega?

Dit is het startpunt van succesvolle carrières. Hier worden grenzen verlegd en volgen ontwikkelingen zich in een rap tempo op. Uitdagingen in een snel groeiende omgeving, die met beide handen aangepakt worden.Alle ingrediënten voor succes zijn aanwezig: sterke merken, bevlogen personeel, ambitie om te groeien en passende beloningen.

Groei jij met ons mee? En help je mee om het tempo te bepalen? Verras ons met jouw ambities. Want alleen samen maken we het succes.

Wij zijn voorstander van gelijke kansen en moedigen kandidaten van alle achtergronden aan om te solliciteren, ongeacht etnische afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, religie of arbeidshandicap.


Jobs bij Coca-Cola

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.

Diversity Coach at Coca-Cola

Werknemers aan het woord

Img 1270

Als ik mensen pas ontmoet is het voor hen soms moeilijk te geloven dat ik effectief in een productieomgeving werk. Ze verwachten geen jonge vrouw in een omgeving die veel mensen associëren met lawaai, zware machines en mannen van middelbare leeftijd. Wanneer iemand aan mij vraagt wat mijn job is, gebruik daarom altijd de term ploegbaas in plaats van mijn officiële titel teamleader. Ik ben er fier op dat ik een ploeg in een productieomgeving leid zelfs al is dit niet de rol waarin mensen mij verwachten. Ik kom er graag voor uit dat ik elke dag meer dan 20 mannen aanstuur in een omgeving dat nieuw voor mij is.

Het geeft een goed gevoel het tegendeel te kunnen bewijzen. Vrouwen kunnen veel betekenen in een overwegend mannelijke wereld. Het is net omdat de vrouwelijke aanpak hier eerder zeldzaam is, dat ze zo sterk kan zijn. Ik merk dat ik soms meer invloed maak dan mijn mannelijke collega's, omdat een vrouw zaken op een andere manier kan benaderen.