Leen Bakker Detail Banner

Werken bij Leen Bakker

Leen Bakker is de woonwinkel voor iedereen. We willen graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van een mooi interieur voor een lage prijs. Met onze 170 winkels in Nederland en België, webshops en servicedienst zetten we ons in om dit te bereiken.

Dat doen we vanuit een sterke betrokkenheid bij ons merk en de nuchterheid die bij Leen Bakker past. Ons merk heeft een grote groeiambitie. Daar wordt door iedereen hard aan gewerkt.

Volgens ons gaat dat het best in een vertrouwde werkomgeving waar iedereen zich goed voelt. Daarom doen we er alles aan om een prettige werksfeer te creëren.

Profielen die we zoeken voor Leen Bakker

Verkoper/Verkoopster

In deze functie is de hele winkel jouw werkterrein. Voor onze klanten ben je hét gezicht van Leen Bakker. Je adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

Eerste Verkoper/Verkoopster

In deze functie is de hele winkel jouw werkterrein. Voor onze klanten ben je hét gezicht van Leen Bakker. Je adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast leid je het team van verkopers.

Logistiek medewerker(ster) / Hulpverkoper/Hulpverkoopster

De logistiek medewerker/hulpverkoper is verantwoordelijk voor de presentatie van de winkel en de toonzaalmodellen, helpt bij de logistieke ondersteuning en assisteert bij de verkoop. Je ontvangt de goederen en zorgt voor de bevoorrading in de winkel.

Filiaalmanager

Heb je ook de drive om mensen elke dag te bewijzen dat leuk wonen voor de laagste prijs een verstandige keuze is? Als filiaalmanager van Leen Bakker krijg én neem je de ruimte om die uitdaging elke dag weer in te vullen. Je geeft leiding aan en inspireert een verkoopteam van 4 tot 20 medewerkers. Samen werk je aan het halen van ambitieuze omzetdoelstellingen en een gezond rendement in de vestiging waar je (mede)verantwoordelijk voor bent.

Adjunct Filiaalmanager

Heb je passie voor de detailhandel? Heb je kennis van de commerciële politiek, de logistieke stromen en procedures? Motiveer en betrek je graag je teamleden bij het proces? Dan is deze functie iets voor jou! Je hebt een niveau Hoger Middelbaar onderwijs en bijkomende gespecialiseerde vakstudies of gelijkwaardig door ervaring.

Klantenservice

Onze klanten moeten zich in onze winkels en webwinkel net zo thuis voelen en daarom staan wij onze Belgische klanten in het Nederlands én Frans te woord. Heb jij het servicehart op de juiste plaats?

Zin om aan de slag te gaan? Bekijk hieronder snel onze vacatures.

Jobs bij Leen Bakker

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.