The Fashion Store Brand Header On Start People Website With A Store 01

Werken bij The Fashion Store

Ben jij klaar voor een uitdaging in een modebedrijf waar prachtige collecties en uitstekende service naar de klant centraal staan? Dan is een job bij The Fashion Store iets voor jou. Bij ons kan je rekenen op een toffe dynamiek tussen collega's en genoeg ruimte om te groeien.

KLASSEVOLLE MULTIMERKENBOETIEK

Momenteel groeit The Fashion Store in een erg snel tempo naar een welgekende klassevolle multimerkenboetiek in Vlaanderen. In 2006 zag de eerste The Fashion Store het licht in Lede en ondertussen zijn er 21 winkels. Met een merkenaanbod van meer dan 80 dames- en herenmerken kan iedere alledaagse modeklant er zijn ding vinden.
Bij The Fashion Store focussen we op persoonlijke styling voor elke klant. Het helpen van de klant om zijn of haar look te vinden. Om zich goed te laten voelen en er super te laten uitzien. We geven graag extra service en gaan voor dat ietsje meer.
Daarom zoeken wij naar modeliefhebbers die zich helemaal in die persoonlijke touch kunnen vinden. Die graag stylings geven en echt advies aan onze klanten. Bij The Fashion Store werken we met veel goesting samen: vol passie, geluk, plezier en respect voor elkaar en de klant. Want menselijkheid en een persoonlijke aanpak komen bij ons op de eerste plaats.

THE FASHION STORE Veerle March 2024137
THE FASHION STORE Veerle March 2024496

WELKE PROFIELEN WORDEN GEZOCHT?

Momenteel leggen we de focus op onze Sales Advisors. Hierbij staat de service die we bieden aan onze geliefde klanten. Hen in de watten leggen, ervoor zorgen dat ze met de juiste stuks naar huis gaan en er nog lang van kunnen genieten.

Wat zijn de voordelen om bij The Fashion Store te werken? Waarom is het zo leuk?

Naast geweldige collega's werk je in een lichte en ruime omgeving waarbij jijzelf, je collega's en de klant centraal staan. Elke dag is al een andere. De ene dag help je iemand een kostuum vinden voor een trouw en de andere dag help je iemand een kleedje zoeken voor een verjaardagsfeestje. Via onze Academy krijg je ook voldoende info aangeleerd om zelfverzekerd en met kennis van zaken aanwezig te zijn in de winkel en zo de klanten verder te kunnen helpen.
Als cherry on top krijg je ook 30% korting voor je aankopen heel het jaar door in de winkel!

Recente vacatures

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.


MEER INFO?

Vind je niet meteen de perfecte vacature of kan je geen keuze maken of heb je nog vragen?
Contacteer Start People.