Studentenjobs? Start People!

Wil jij als werkstudent wat bijverdienen? Bijvoorbeeld met een toffe vakantiejob of studentenjob naast je studie? Start People helpt je aan een bijverdienste die in je uurrooster past én waarvoor ook administratief alles in orde is. 

Bij ons vind je het hele jaar door een groot aantal studentenjobs waarbij je interessante ervaringen opdoet en ondertussen goed bijverdient. Wat dacht je bijvoorbeeld van studentenwerk bij sterke merken als Nike? Ga direct op zoek naar een studentenjob in jouw regio en solliciteer vandaag nog.

19890

Alles over studentenjobs

Werken als jobstudent Werken als jobstudent

Aan de slag als werkstudent, wat zijn de regels en voorwaarden bij studentenjobs? Wij verzamelden voor jou een 'FAQ studentenjobs' met de 10 meest gestelde vragen rond studentenarbeid.

Wegwijs in studentenarbeid Wegwijs in studentenarbeid

Wens je meer inzicht in de wetgeving en mogelijkheden rond jobstudenten? Wij hebben alle belangrijke informatie rond studentenarbeid alvast voor jou gebundeld in onze brochure.

Jobstudenten voor uw onderneming? Jobstudenten voor uw onderneming?

Behoefte aan (tijdelijke) extra krachten in de vorm van jobstudenten? Van rekrutering tot administratie en begeleiding van werkstudenten, Start People regelt het voor u!

Heb je vragen over studentenjobs? Neem gerust contact met ons op.

Studentenjobs bij sterke merken!

Wil jij als jobstudent alvast werkervaring opdoen bij bekende merken en topbedrijven?
Bekijk dan snel de studentenjobs bij sterke merken. Klik op de logo's en solliciteer direct!

Alle studentenjobs

Mijn gekozen filters
Wis alle filters

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen de perfecte vacature of kan je geen keuze maken? Stuur vrijblijvend jouw gegevens door en we kijken samen welke job het best bij je past.