Personeel gezocht?

Personeel aanwerven is geen gemakkelijke taak. Hoe wilt u rekruteren? En op welke basis wilt u medewerkers aannemen? Daarnaast is het vaak niet evident de juiste werknemer te selecteren uit de vele (of juist tegenvallende) reacties. En wat dacht u van de bijkomende personeelsadministratie?

Bij Start People staan meer dan vijfhonderd HR-specialisten voor u paraat, in honderd selectiekantoren  overal in België. Met één doel: uw organisatie in contact brengen met geschikte (uitzend)medewerkers. Wij zoeken de ideale kandidaten voor u zodat u tijd heeft om te doen waar ú goed in bent!

Uitzendkrachten voor uw onderneming? Uitzendkrachten voor uw onderneming?

Heeft u (tijdelijk) nood aan uitzendkrachten? Start People luistert naar uw wensen en biedt u de beste interim-oplossing!

De gezondheid en veiligheid van uitzendmedewerkers De gezondheid en veiligheid van uitzendmedewerkers

Start People hecht veel belang aan de gezondheid en veiligheid van haar uitzendmedewerkers. En wij hebben enkele tools gebundeld die u zullen helpen bij het implementeren van goede veiligheidspraktijken binnen uw bedrijf.

Werken met jobstudenten? Werken met jobstudenten?

Wenst u (tijdelijk) jobstudenten aan te werven voor uw onderneming? Start People regelt het voor u! Wij staan in voor zowel de rekrutering als administratie en begeleiding van de jobstudenten.

HR-diensten op maat van uw bedrijf

Voor onze klanten willen we de HR business partner zijn die hen in staat stelt hun doelstellingen te bereiken. Hiervoor staan wij u bij in de meest diverse aspecten van het HR-beleid. U kunt dus niet alleen voor uitzendwerk bij ons terecht, maar ook voor andere HR-diensten als:

Onze topsectoren

Start People verbindt de vraag van klanten graag aan toptalent. Daarom vindt u bij ons gespecialiseerde kantoren en teams die de werkaanvragen van specifieke sectoren groeperen.

Uw vacature plaatsen?

Heeft u een openstaande vacature? Laat het ons weten. We contacteren u graag om het gezochte profiel verder met u af te stemmen. Zo kunnen wij u de beste kandidaten voorstellen!