Vast werk zoeken? Start People!

Ben je op zoek naar een vaste job? Bij Start People zijn diverse mogelijkheden om vast werk te vinden:

1. Van interimwerk naar vaste job

Starten als uitzendkracht bij Start People betekent zeker niet dat je als uitzendkracht blijft werken. Meer zelfs: de meerderheid van de uitzendkrachten vindt vast werk na een periode van interimwerk. Kortom, vandaag solliciteren voor een interimjob betekent dat je binnenkort misschien wel een vaste job krijgt aangeboden!

2. Direct vast contract

Start People is vooral bekend als uitzendbureau voor interimjobs. Maar wist je ook dat Start People mensen selecteert voor onmiddellijk vaste indiensttredingen? Ontdek vandaag nog onze tientallen openstaande vacatures voor een vaste job!

3. Vast werk via dienstencheques

Wil je aan de slag als huishoudhulp? Dat kan bij Start People Services via het systeem van dienstencheques. Start People Services is officieel erkend als dienstenbedrijf dat mensen tewerk mag stellen via dienstencheques. In het geval van een dergelijke tewerkstelling krijg je geen interimcontract aangeboden, maar een vast contract voor onbepaalde duur. Meer informatie vind je bij Start People Dienstencheques !

372

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.


Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen de perfecte vacature of kan je geen keuze maken? Stuur vrijblijvend jouw gegevens door en we kijken samen welke job het best bij je past.