Local Heroes sponsorprojecten

Localheroes

Bij Start People dragen we de waarden passie en verbondenheid hoog in het vaandel. Onze medewerkers, onze uitzendmedewerkers en onze klanten die deze waarden mee helpen waarmaken en uitdragen, zijn onze alledaagse helden.

Maar we hebben ook het hart op de juiste plaats en bieden graag (financiële) ondersteuning aan andere organisaties die heldendaden verrichten door bijvoorbeeld het helpen van zieke kinderen, mensen met een handicap, etc.

De combinatie van deze beide aspecten leidde tot het project ‘Local Heroes’.

Als grote speler in interim worden we wekelijks gecontacteerd met aanvragen voor allerhande sponsoring. Maar nu zijn het onze eigen medewerkers die lokale initiatieven mogen voorstellen voor sponsoring, op basis van hun persoonlijke betrokkenheid. Niet alleen een boost voor de motivatie van onze eigen medewerkers, maar evenzeer een hart onder de riem voor verschillende lokale ‘helden’.

Dit jaar kozen onze medewerkers volgende organisaties:

  • Kinderkansenfonds – werft fondsen voor projecten die kinderen van 0 tot 12 jaar de mogelijkheid bieden met gelijke kansen zich te ontwikkelen en op te groeien.
  • UZ Leuven Kindercardiologie en Intensieve zorg – deze afdeling van UZ Leuven gebruikt de extra financiële steun om zieke kindjes een zo zorgeloos mogelijk bestaan te bezorgen en investeert in onderzoeken.
  • Parents Secours  – een organisatie die in een netwerk van personen heeft opgezet die onmiddellijk hulp en bescherming kunnen bieden aan verloren gelopen, zieke of bange kinderen.
  • Vereniging voor Kleine Superhelden – maakt dagboekjes met foto's, gedichtjes, etc voor zowel prematuur geboren kindjes als pasgeborenen die extra intensieve zorgen nodig hebben om hen zo toch een mooi aandenken te bezorgen aan een erg heftige periode.
  • L'Univers de RAPH –  ondersteunt ouders met kinderen met een beperking zodat ze hun kinderen op de beste manier kunnen groot brengen.
  • Mivalti – biedt ondersteuning aan personen met een beperking (huisvestign, hulp aan huis, dagopvang, ...).

Interesse in onze HR diensten?

Wilt u graag vernemen hoe Start People u kan helpen met HR oplossingen op maat van uw bedrijf?