Werken bij DB Schenker

DB Schenker is de wereldwijd leidende dienstverlener in wereldwijde logistiek – wij ondersteunen industrie en handel in de wereldwijde uitwisseling van goederen door middel van landtransport, wereldwijde lucht- en zeevracht, contractlogistiek en supply chain management.

Bij DB Schenker werken we allemaal aan een gemeenschappelijk doel: we verplaatsen niet alleen de goederen van onze klanten, we brengen ze verder. One team, one goal, op deze manier leveren onze werknemers oplossingen op maat. Door bij ons te werken zal je deel uitmaken van dit globaal logistiek netwerk dat de wereld met elkaar in verbinding zet.

Samen staan we voor onze klanten, gemeenschappen en individuen over heel de wereld. Het is meer dan gewoon een job.... we werken er elke dag aan om onze klanten hun dromen waar te maken. We streven ernaar om het groter te zien en effect te hebben op onze klanten, dagelijkse zaken en onze werknemers elke dag opnieuw. Dit netwerk zal je carrière helpen vorm geven, je grenzen opzoeken en aftasten en dit samen met je collega’s, klanten en partners.

Met ongeveer 21.500 werknemers, in 430 locaties, is DB Schenker de marktleider in Europees landtransport. Onze businessunit verbindt de belangrijkste economische regio’s in meer dan veertig Europese landen, met een netwerk van ongeveer 32.000 stukgoedlijndiensten per week.

Wij zijn ons ervan bewust dat onze medewerkers ons grootste vermogen zijn. Daarom zetten wij ons ervoor in hen de beste voordelen te leveren, van marktconforme salarissen tot optimale bijdragen medische zorg en verlofregelingen.
Ons vakantie- en ziekteverzuimbeleid weerspiegelt de nadruk die wij leggen op een juist evenwicht tussen werk en privéleven.
Wij geloven sterk in continue opleiding en ontwikkeling voor onze mensen. Per slot van rekening is jouw succes ons succes.

Jobs bij DB Schenker

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.