Werken bij Legend Biotech

Some people get a job, others become a Legend.

Wie is Legend Biotech?

Legend Biotech is een wereldwijd biotechnologiebedrijf dat zich toelegt op de behandeling en potentieel genezing van levensbedreigende ziekten.
Met het hoofdkantoor in Somerset, New Jersey, ontwikkelen we geavanceerde celtherapieën op een breed scala aan technologieplatforms, waaronder autologe en allogene chimere antigeenreceptor T-cel en natural killer (NK) cel gebaseerde immunotherapie. 

Vanuit onze drie R&D-locaties over de hele wereld passen we deze innovatieve technologieën toe. Het is onze ambitie om deze geavanceerde therapieën op de meest efficiënte manier aan patiënten te kunnen aanbieden. Specifiek in Gent bouwen we momenteel een significante productiecapaciteit in celtherapie die uniek is in Europa

Waarom werken bij Legend Biotech?

Legend Biotech biedt een unieke kans om een wezenlijke impact te maken voor mensen met levensbedreigende ziekten zoals kanker. Kort samengevat
komt het er op korte termijn op neer om zo snel en efficiënt mogelijk op volle capaciteit patiënten te kunnen helpen.
De celtherapie die nu op grote schaal wordt uitgerold biedt heel mooie perspectieven op mogelijke genezing en heeft het potentieel om het ziekteproces van patiënten aanzienlijk te verlichten.

Legend Biotech is een farmaceutisch bedrijf maar biedt tegelijkertijd een heel onderscheidende bedrijfscultuur. De sfeer binnen Legend Biotech is dynamischinnoverend en heel erg menselijk. Collega’s hebben stuk voor stuk een sterke drijfveer om bij te dragen aan het gemeenschappelijk doel. 

Er is bewust voor de regio Gent gekozen vanwege wat de Stad en het omringend ecosysteem te bieden hebben. Legend Biotech draagt bij tot de gevestigde waarde en centrale hub die in Gent volop aan het ontwikkelen is rond celtherapie.
Met andere woorden, werken bij Legend Biotech is niet alleen werken aan een innovatieve therapie omringd door enthousiaste collega’s, je komt ook terecht in een jonge, gedreven en vooral menselijke bedrijfscultuur, die door haar sterke groei volop kansen voor ontwikkeling biedt. 

Uiteraard bieden ze een goed salaris, aangevuld met mooie extra’s zoals een dertiende maandbonusuitgebreide hospitalisatieverzekeringgroepsverzekering en maaltijdcheques.
En last but not least maken ze graag tijd om samen successen te vieren.

BECOME-A-LEGEND.BE

Jobs bij Legend Biotech

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.