Uitzendkrachten: flexibiliteit voor uw bedrijf

Uitzendkrachten zijn een ideale optie wanneer uw bedrijf groeit of als u tijdelijk extra personeel wenst. Uitzendkrachten bieden uw onderneming flexibiliteit en tevens continuïteit. Door een beroep te doen op interims bent u namelijk verzekerd van een snelle én kwalitatieve invulling van openstaande posten.

Interims voor klein én groot 

De HR-specialisten in onze selectiekantoren hebben één doel: voor u de meest geschikte uitzendkrachten vinden. Voor zowel KMO's als grote ondernemingen gaan we voor een persoonlijke aanpak op maat van uw wensen en strategie.

Download 4

Vragen over interimwerk?

In onze brochure vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen over interimwerk. Heeft u specifieke vragen of wilt u een aanvraag indienen? Onze HR-specialisten staan voor u klaar! Contacteer een kantoor in uw regio voor vrijblijvende informatie.

Download 5

Start People Large Accounts

Heeft uw bedrijf continu meer dan 25 uitzendkrachten in dienst en wilt u kosten reduceren en uw omzet vergroten zonder in te boeten aan kwaliteit? Start People biedt u een oplossing op maat: Start People Large Accounts.

Wij gaan verder dan enkel rekrutering en selectie. De dienstverlening omvat planning, training, pool management, procesoptimalisatie en personeelsbeheer. 

Start People Large Accounts is de ideale partner voor bedrijven met:

  • een jaarlijks flexibel volume van 40.000 uren;
  • een maximum van 5 standaardprofielen;
  • een vraag gebaseerd op 80% standaardprofielen;
  • een aanpak gebaseerd op prognoses;
  • schommelingen in de vraag naar personeel;
  • een (grote) vraag naar outsourcing.

Geïnteresseerd in de dienstverlening van Start People Large Accounts? Contacteer ons vandaag nog.

Interesse in onze HR diensten?

Wilt u graag vernemen hoe Start People u kan helpen met HR oplossingen op maat van uw bedrijf?