Werken bij Distrilog Group

Distrilog Group is een logistiek familiebedrijf dat werd opgericht in 1991. Met 30 jaar ervaring is het bedrijf gespecialiseerd in slimme distributie in de hele Benelux met een groot palet aan logistieke diensten en optimalisatiemogelijkheden. Het bedient een brede waaier aan klanten binnen verschillende sectoren, waaronder voeding, petcare, chemie en de doe-het-zelfsector. Delhaize, Tom&Co, AB Inbev, Arvesta, Nestlé, BP en Atlas Copco zijn enkele van deze klanten.

Het moderne bedrijf behoort tot één van de snelst groeiende logistieke spelers in België en heeft voor de uitvoering van zijn activiteiten meer dan 1500 magazijniers en chauffeurs in dienst. De klanten van Distrilog Group kunnen rekenen op sterke standaardformules en op maatwerk. De temperaturen in de magazijnen kunnen verschillen aangezien ze uitgerust zijn om de vier temperatuurzones te bedienen:

  • Diepvries (-22°C)
  • Vers (0-4°C)
  • Geconditioneerd (15-18°C)
  • Kamertemperatuur 

Het hoofdkantoor van Distrilog Group in is gelegen langs de A12 in Breendonk, met een vlotte verbinding naar Antwerpen, Brussel en Gent. Daarnaast beschikt Distrilog over nog tal van andere sites, gelegen in Aarschot, Bornem, Geel (Olen), Kontich, Gent (Evergem), Londerzeel, Puurs, Evergem, Vilvoorde en Westmeerbeek.

Met 30 jaar ervaring focust Distrilog Group op efficiëntie, duurzame oplossingen, flexibiliteit en transparantie. Voor alles is Distrilog Group een modern familiebedrijf. Langetermijnrelaties gaan voor op het streven naar snelle winst. Een duurzaam gebruik van alle schakels van de logistieke ketting gaat voor op groei om de groei.

Jobs bij Distrilog Group

Start People is voor Distrilog Group continu op zoek naar gemotiveerde magazijniers en chauffeurs met een hart voor logistiek. Neem gerust een kijkje tussen de openstaande vacatures en solliciteer online!

Werknemers aan het woord

Jobs bij Distrilog Group

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.