VAB Detail Banner

Werken bij VAB

Zeg je VAB dan denk je misschien vooral aan de wegenwacht… Want elke dag rekenen 3.000.000 bestuurders op VAB Bijstand voor zekerheid onderweg. Maar we doen nog veel meer... VAB is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die met verschillende diensten aan onze klanten zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Zowel thuis, onderweg als op reis.

Als werknemer maak je deel uit van een dynamische en sterk groeiende organisatie met veel expertise en knowhow, waar mensen centraal staan. Als werkgever zijn we innovatief en staan we open voor jouw ideeën. Samen laten we het vooruitgaan, letterlijk en figuurlijk!

Werken bij VAB gaat in de eerste plaats over mensen. Mensen met een missie voor mobiliteit. Die mensen dat zijn onze klanten, die mensen dat zijn wij. Samen gaan we voor de klant, voor VAB en voor elkaar. 

Deze missie en strategie geeft ons de kracht, de energie en het vertrouwen om samen te bouwen aan een sterke toekomst voor VAB. Het stelt ons in staat om VAB uit te laten groeien tot dé referentie als mobiliteitsorganisatie in België. En dat doen we met een smile. Want de glimlach van klanten en collega’s, daar doen we het voor, dat geeft ons energie.  

Werken bij VAB da’s samen voor de klant, voor VAB en voor elkaar.

Jobs bij VAB

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.