Werken bij Scania!

Welkom bij Scania
Scania is een toonaangevende producent van zware vrachtwagens en bussen en levert daarnaast ook motoren voor industriële of marine-toepassingen. Het hoofdkantoor is gevestigd is Zweden en het bedrijf is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen.

Scania is een dynamische en sterk klantgerichte organisatie. De werksfeer is open, informeel, collegiaal en resultaatgericht. Ongeacht positie of rang, dragen alle medewerkers zes kernwaarden hoog in het vaandel: Klant eerst - Respect voor het individu - Vermindering van afval - Integriteit - Team Spirit - Vastberadenheid.

Scania gelooft sterk in persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers ervaren daarom dagelijks nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Verder worden er op regelmatige basis tal van opleidingen voorzien.

SCANIA PARTS CENTER OPGABBLEEK

Scania Parts Center, het centrale magazijn in Opglabbeek, is het hart van de Scania Parts Logistics organisatie. Zeven regionale magazijnen, verspreid in Europa, helpen het magazijn in Opglabbeek om dringende bestellingen op tijd af te leveren bij het dealernetwerk. Voeg daar nog de Parts Centers in Mexico, Brazilië, Zuid-Afrika, Indonesië en Singapore bij, en u begrijpt hoe Scania de klanten een wereldwijde aanwezigheid kunnen aanbieden.


Jobs bij Scania

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.