Toyota Detail Banner

Werken bij Toyota Parts Center Europe

"Voortdurend verbeteren en respect voor ieder individu in alles wat we doen.” 

Toyota Parts Center Europe is uitgegroeid tot één van 's werelds grootste autobedrijven met vestigingen in meer dan 170 landen.

Toyota Parts Center Europe te Diest is het centraal distributiecentrum van wisselstukken en accessoires van Toyota en Lexus en verdeelt jaarlijks 60 miljoen onderdelen aan meer dan 3000 dealers in 44 landen.

De logistieke activiteiten zorgen ervoor dat de onderdelen die de fabrieken en dealers nodig hebben op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Concreet rijden dagelijks meer dan 100 vrachtwagens af en aan.

Als werkgever heeft Toyota Parts Center Europe een topprioriteit gemaakt van diversiteit, gelijkheid en inclusie. Het personeelsbestand telt meer dan 40 nationaliteiten. Via werkgroepen worden verschillende initiatieven genomen voor een werkcultuur waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, ongeacht achtergrond, geslacht, ras, religie, seksualiteit of leeftijd.

Bovendien biedt Toyota Parts Center Europe stabiliteit en toekomstmogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een langdurige jobopdracht, met optie vast. Ook zonder ervaring kom je in aanmerking, want Toyota voorziet opleidingen voor iedereen!

Jouw goede verloning wordt bovendien aangevuld met leuke voordelen en extra's zoals premies, maaltijdcheques, extra verlofdagen, lekker eten in het bedrijfsrestaurant, korting bij aankoop van een nieuwe wagen,…

Redenen genoeg dus om vandaag nog te solliciteren op één van onderstaande vacatures!

RECENTE VACATURES BIJ TOYOTA PARTS CENTER EUROPE

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.