Word onze collega

Ga aan de slag bij Start People, een Top Employer!

Ben jij een proactieve doener? Dan heeft Start People de ideale werkplek voor jou. Wie er bij ons voor gaat, krijgt veel terug. Start People biedt je een partnerschap op lange termijn en tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Lees meer over Start People als Top Employer

En last but not least: een loopbaan bij Start People is geplaveid met tal van loopbaankansen. Aan jou om ze te grijpen.

Beeld Website Word Onze Collega (10 X 6 Cm)

Wat maakt van Start People een Top Employer? Onze consulente Amber vertelt.


Mijn gekozen filters
Wis alle filters

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.


Werken bij Start People?

"Digitaal waar het kan, menselijk waar het moet”

Werken bij Start People betekent maximale digitale ondersteuning voor jezelf, je klanten en je kandidaten. Door het inzetten van innovatieve en gebruiksvriendelijke onlinetoepassingen en softwaretools, heb jij meer tijd voor persoonlijke contacten met je klanten en kandidaten.

Start People is op regelmatige basis op zoek naar nieuwe collega's, van Business Managers en HR-adviseurs tot uitzendconsulenten.

Stage bij Start People Stage bij Start People

Op zoek naar een toffe, leerrijke en gevarieerde stageplaats?

Zowel middelbareschoolstudenten als studenten van hogere studies kunnen in onze kantoren of op onze ondersteunende diensten terecht. De stage-inhoud wordt bepaald in functie van je studies: administratie, onthaal, contacten met klanten en kandidaten,…

Interesse in een stageplaats bij Start People?

Sollicitatieproces Sollicitatieproces

Als je reageert op een vacature en ons je cv bezorgt, zal je gecontacteerd worden door een recruiter van Solvus. Solvus is de rekruteringspartner die de rekruteringen voor Start People behartigt. De recruiters van Solvus kennen de bedrijfscultuur van Start People door en door, en gaan steeds op zoek naar de juiste match!
Wij garanderen dat je binnen de 3 werkdagen een reactie krijgt op je kandidatuur.

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen de perfecte vacature of kan je geen keuze maken? Stuur vrijblijvend jouw gegevens door en we kijken samen welke job het best bij je past.