RGF Staffing: De wereldwijde hr-partner met innovatieve diensten en lokale kracht

 

Van USG People naar RGF Staffing

In 2016 werd USG People, moederbedrijf van Start People, overgenomen door Recruit: een beursgenoteerde uitzendgroep gevestigd in Tokio. Hierop volgde de naamsverandering naar RGF Staffing, wat staat voor Recruit Global Family. Deze nieuwe naam benadrukt de gemeenschappelijke waarden en internationale verbondenheid die alle hr-services merken binnen de organisatie delen in de regio’s waarin RGF Staffing actief is, met name de VS, Azië, Australië en West-Europa.

Opportunities for Life. Faster, simpler and closer to you.

Met meer dan 300.000 mensen die dagelijks worden ingezet, heeft RGF Staffing een wereldwijde impact gecreëerd dankzij de lokale kracht van haar gevestigde en gerenommeerde merken. De medewerkers blijven de kern van de dienstverlening. Daarnaast investeert RGF Staffing continu in innovatieve diensten met toegevoegde waarde voor klanten, kandidaten en medewerkers, met een focus op hr-technologie.

Sterke aanwezigheid in België met diverse werkmaatschappijen

RGF Staffing is sterk vertegenwoordigd in België met circa 1.100 werknemers en meer dan 40.000 uitzendkrachten aan het werk bij een 6.500-tal klanten. En is hierdoor de tweede grootste hr-speler op de markt. Het bedrijf beschikt over verschillende werkmaatschappijen, waaronder Start PeopleStart People International RecruitmentStart People ServicesJobinsonUniqueExpress MedicalUnique CareerBright PlusSolvusentrili en USG Professionals. Elke maatschappij richt zich op de behoeften van klanten uit een specifiek marktsegment met eigen expertise en herkenbare identiteiten.

Interesse in onze HR diensten?

Wilt u graag vernemen hoe Start People u kan helpen met HR oplossingen op maat van uw bedrijf?

Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen de perfecte vacature of kan je geen keuze maken? Stuur vrijblijvend jouw gegevens door en we kijken samen welke job het best bij je past.