Werken bij IKEA

HEJ!
Vertaling Zweeds naar Nederlands:
Hallo ; Hoi ; Gegroet

Welkom bij Ikea!

Wie bij IKEA Groep aan de slag gaat, maakt deel uit van een inspirerende, plezierige en snel evoluerende omgeving. IKEA is ’s werelds grootste detailhandelaar van woonproducten met meer dan 137.000 medewerkers en activiteiten in 30 landen.

Bij IKEA hebben de medewerkers respect voor elkaar en voor elkaars verschillen. Waar in de wereld je ook bij IKEA aan de slag gaat, je krijgt hoogstwaarschijnlijk te maken met een gevarieerde groep mensen met uiteenlopende achtergronden, specifieke vaardigheden en een positieve houding. IKEA gelooft in mensen. De medewerkers van IKEA brengen elke dag hun unieke ideeën en hun eigen talenten mee naar het werk – zij maken IKEA sterk. IKEA wil zeker zijn dat elke medewerker zich welkom en gewaardeerd voelt, en de kans krijgt om zijn/haar potentieel te realiseren. Want als de medewerkers groeien, dan groeit IKEA met ze mee.

Voor het distributiecentrum van Ikea in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten. Interesse? Solliciteer zeker op onderstaande vacatures!

Jobs bij Ikea

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.