VF Europe Detail Banner

Werken bij VF Europe

Wie is VF?

VF Corporation is 's werelds grootste confectiebedrijf.  Het is een dynamische speler op de markt die lifestyle merken als Eastpak, The North Face, Kipling, Vans, Napapijri, Smartwool en Timberland vertegenwoordigt. VF staat voor samenwerking, verbetering, integriteit en duurzaamheid. Hun doel is mensen in staat te stellen een duurzame en actieve levensstijl te leiden. Ze willen meer zijn dan alleen maar een kleding- en schoenenbedrijf. Hun team van medewerkers bestaat uit heel diverse mensen met elk hun eigen vaardigheden en ervaringen, die als een geolied team samenwerken aan hetzelfde doel.

In Europa telt VF meer dan 7 000 medewerkers. Het Belgische team telt meer dan 750 enthousiaste leden (en het aantal blijft groeien!) die continu werken aan de verdere groei van het bedrijf. 

In België heeft VF verschillende vestigingen: een kantorencomplex in Bornem en Antwerpen van waaruit verschillende afdelingen werkzaam zijn om de merken krachtig op de markt te brengen, een tiental merkwinkels en twee distributiecentra. Deze distributiecentra, gevestigd in Sint-Niklaas, zijn verantwoordelijk voor de verdeling van EastpakKiplingThe North Face en Smartwool. Voor deze distributiecentra zijn wij op zoek naar JOU!

Waarom zou je voor VF Europe kiezen?

VF Europe is een dynamisch bedrijf in volle groei. Je wordt warm onthaald in een tof team.
 Als magazijnier is het jouw taak de verschillende waardevolle textielgoederen doorheen het magazijn te gaan verzamelen en ze verzendklaar te maken.

Je start met weekcontracten, maar goed werk wordt beloond: in 2021 bood VF Europe 70 uitzendmedewerkers een vast contract aan. Daarnaast hebben ook 60 medewerkers een langdurig contract via Start People gekregen. 

‘Shop’ je dus graag, ben je kwaliteitsbewust en heb je oog voor duurzame producten? Dan is dit de job voor jou.

Is jouw interesse gewekt?

Kijk dan zeker verder naar onze openstaande vacatures en solliciteer snel online!