menu

Werken bij de Groep ENGIE

ENGIE omvat in België de dochterbedrijven Electrabel, Cofely Services, Cofely Axima, Cofely Fabricom, Tractebel Engineering en het onderzoekscentrum Laborelec. ENGIE telt in België 18 000 medewerkers. Zij werken in de hele energiewaardeketen en bieden bedrijven, gemeenschappen en particulieren aangepaste energieoplossingen aan.

De Groep Engie

ENGIE ontwikkelt zijn bedrijfsactiviteiten (elektriciteit, aardgas, energiediensten) rond een verantwoord groeimodel om de grote uitdagingen van de energietransitie naar een koolstofarme economie aan te pakken: de toegang tot duurzame energie, het afremmen en opvangen van de gevolgen van de klimaatverandering, de bevoorradingszekerheid en het rationele gebruik van grondstoffen.

De Groep ontwikkelt doeltreffende en vernieuwende oplossingen voor particulieren, gemeenten en bedrijven, gebaseerd op haar expertise in vier sleuteldomeinen: hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, vloeibaar aardgas en digitale technologieën.

N-allo maakt deel uit van de ENGIE groep

Als contactcenter is het een referentie in de sector, de missie van N-Allo is om merken in vervoering te brengen door de interacties met hun klanten te optimaliseren en samen met hen een sterke relatie op te bouwen. N-Allo levert hiervoor flexibele en vernieuwende oplossingen voor verschillende communicatiekanalen.
We realiseren dit door het inzetten van de beste medewerkers, een “state of the art” technologie en de meest efficiënte processen. Zo wordt een duurzame groei en een veilig rendement bereikt voor onze klanten en onze aandeelhouders.

Meer weten over werken bij N-allo? http://n-allo.be/waarom-bij-n-allo-werken/

Jobs bij de Groep ENGIE

Solliciteren bij ENGIE, dat is kiezen voor een boeiende carrière in een internationale groep. We hebben de ambitie om leider te zijn van de energietransitie. Hebt u een passie voor de productie van energie, instrumentatie, mechaniek, industriële piping, automatisatie of onderhoud? Bent u op zoek naar nieuwe uitdagingen? Ontdek hier de openstaande vaactures bij Engie Electrabel, Engie Cofely, Engie Fabricom, Engie Axima, N-Allo: