Outplacement

Is outplacement aan de orde voor uw onderneming? Bijvoorbeeld door gedwongen ontslagen, herstructurering of de loopbaan van een specifieke werknemer? Start People helpt u verder!

Outplacement, loopbaanbegeleiding en jobcoaching

Start People is een uitstekende partner voor outplacement, loopbaanbegeleiding, jobcoaching en heroriëntatie van medewerkers. Bij ons kan u terecht voor zowel individuele als collectieve loopbaanbegeleiding als voor outplacement in het kader van een CAO-verplichting.

In elk geval houdt Start People rekening met alle wettelijke bepalingen en verplichting inzake het aantal uur begeleiding en het programma van de begeleiding.

Regelgeving outplacementtraject

Elk outplacementtraject moet verlopen volgens een aantal regels. Ook op dit vlak adviseren we u graag. Zo kan u er zeker van zijn dat alles volgens het boekje verloopt en dat de rechten van alle betrokkenen gewaarborgd zijn.

Solvus outplacement

Start People werkt samen met Solvus  voor outplacement. Solvus is in het bezit van het Certo Certificaat. Met dit certificaat garandeert Start People de kwaliteit van de diensten aan de betrokken bedrijven en werknemers.

Interesse?

Meer informatie of advies over outplacement voor uw onderneming?