menu

Inschrijving als jobstudent bij Estée Lauder

Beste student,

Vooreerst willen we jou graag bedanken voor jouw interesse in een studentenjob bij Estée Lauder! Alvorens van start te gaan met jouw inschrijving willen we jou graag op de hoogte brengen van een aantal zaken.

Naar analogie met vorig jaar zullen wij ook volgende regel toepassen: Indien je voor een niet-geldende reden afziet van een reeds bevestigde job zal er een daling gebeuren in je prioriteitsplaatsing. Concreet betekent dit dat je onderaan in de reservelijst terecht komt.

Beschik je over een geldend attest (bv schoolattest rond herexamen, ziekte attest van dokter,..) dan blijft je prioriteitsplaatsing gegarandeerd voor andere mogelijke jobs.

Heb je daarnaast je 475 uren reeds bereikt of heb je geen 160 uren meer beschikbaar in 2020? Dan kan je jammer genoeg niet ingeschakeld worden tijdens de vakantieperiodes.

Belangrijk: Start People zal zich baseren op de gegevens die je op de volgende pagina's zal aanleveren voor de verwerking van je kandidatuur. Lees je persoonlijke gegevens alsook je opgegeven voorkeur en beschikbaarheden dus grondig na alvorens je inschrijving definitief te bevestigen.

Wij wensen je alvast veel succes en vragen je om volgende stappen te volgen om je inschrijving te vervolledigen.


Hoe verloopt jouw inschrijving

STAP 1: INSCHRIJVINGSFORMULIER INVULLEN

Indien je interesse hebt om als jobstudent te werken bij Estée Lauder dien je onderstaand online formulier in te vullen voor 01/05/2020. De volgende documenten heb je daarbij best bij de hand om van start te gaan:

 • Je identiteitskaart
 • Je persoonlijke bankkaart

Zonder deze documenten kan je de inschrijving niet vervolledigen.

STAP 2

Jouw inschrijving zal behandeld worden door het inhouse kantoor van Start People bij Estée Lauder.
De toewijzing van de vakantiejobs bij Estée Lauder gaat van start vanaf midden mei, en gebeurt volgens de hieronder beschreven voorrangsregels en voorwaarden.
Wat zijn de voorwaarden om aan de slag te mogen gaan bij Estée Lauder?

Binnen Estée Lauder hanteren we onderstaande voorrangsregels op basis van je kennislink.

 • Eerste lijn link (kind, broer/zus, inwonend stiefzoon/dochter of inwonend stiefbroer/zus
  • met ervaring 
  • zonder ervaring
 • Studenten met ervaring
  • 2de lijn (kleinkinderen, neven, nichten)
  • Andere link (vriend, kennis, uitzendmedewerker)
  • Geen link/relatie
 • Studenten zonder ervaring
  • 2de lijn (kleinkinderen, neven, nichten)
  • Andere link (vriend, kennis, uitzendmedewerker)
  • Geen link/relatie

Wanneer Start People merkt dat je bij inschrijving (on)bewust een foutieve link hebt opgegeven, betekent dit een volledige annulatie van een reeds bevestigde inplanning. Daarnaast zal je terecht komen in de link die voor jouw van toepassing is.

Ervaring binnen Estée Lauder betekent minstens 2 prestatieweken als jobstudent gewerkt te hebben.

Voor aanvragen waarbij een bepaalde opleiding of ervaring vereist is zullen er uitzonderingen gemaakt worden op bovenstaande regels.
Voor verschillende activiteiten/jobs moet je minstens 18 jaar oud zijn. Dit maakt dat wanneer je jonger bent dan 18 jaar verschillende jobs niet zult kunnen uitvoeren & de kans bestaat dat je vooraf geen bevestigde job hebt. Als –16 jarige dien je er ook rekening mee te houden dat je enkel mag werken in dagdienst of in de vroege ploeg (6u-14u).

Om ieder van jullie de mogelijkheid te geven tot vakantiewerk, beperkt Estée Lauder zich tot een inzetbaarheid van 20 werkdagen tijdens de zomermaanden juli, augustus en september. Dit betekent niet dat we je hierbij een engagement geven dat je minstens 20 werkdagen zal ingepland worden

Naar gelang de omstandigheid is er wel een mogelijkheid om langer aan de slag te blijven.
Ziezo, vanaf nu ben je op de hoogte van onze procedure!
We wensen jou veel succes en hopen jou snel te kunnen verwelkomen bij Estée Lauder!

Inschrijven als jobstudent bij Estée Lauder