Baronie Jobstudent Detail Banner

Werken als jobstudent bij Baronie

Beste student,

Vooreerst willen we jou graag bedanken voor jouw interesse in een studentenjob bij Baronie!

Rond of lang, met noten of vruchten, melk of puur – Baronie heeft chocolade voor elke smaak en elke gelegenheid. En dat al meer dan 100 jaar.
Om hun vestiging in Brugge te versterken zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die een handje kunnen helpen in het productieproces.

Alvorens van start te gaan met jouw inschrijving willen we jou graag op de hoogte brengen van een aantal zaken. Gelieve onderstaande informatie dan ook grondig door te nemen, zo ben je 100% voorbereid alvorens je aan de slag gaat!

Hoe verloopt jouw inschrijving

STAP 1: INSCHRIJVINGSFORMULIER INVULLEN

Indien je interesse hebt om als jobstudent te werken bij Baronie te Brugge dien je een online inschrijvingsformulier in te vullen. Bij je inschrijving heb je volgende documenten nodig:

  • Identiteitskaart
  • Bankkaart

Zonder deze documenten kan je de inschrijving niet vervolledigen. Alle opgevraagde gegevens zijn bedoeld om ons in staat te stellen een correcte planning van de vakantiejobs te verzekeren.

STAP 2: NA JE ONLINE INSCHRIJVING

Jouw inschrijving zal behandeld worden door Start People. Zij zullen je verder contacteren om je verder in te plannen. Er zal ook een rondleiding georganiseerd worden eind juni bij Baronie te Brugge. 

Opgelet:

  • Om als jobstudent bij Baronie aan de slag te kunnen, moet je minstens 16 jaar oud zijn bij opstart! 
  • Je moet op eigen kracht naar Baronie kunnen geraken
  • Je bent minstens 2 opeenvolgende weken na elkaar beschikbaar
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands

Belangrijke info!

De regeling voor studentenarbeid is gewijzigd sinds 1/01/2017: in plaats van 50 dagen zullen de studenten 475 uren kunnen werken.

Heb je je 475 uren reeds bereikt voor 2019? Dan kan je niet ingeschakeld worden tijdens de vakantieperiodes.

Let op: als student ben je zelf verantwoordelijk voor de informatie die je bij inschrijving doorgeeft. Start People zal zich baseren op de gegevens die je op de volgende pagina's zal aanleveren voor de verwerking van je kandidatuur. Lees je persoonlijke gegevens alsook je opgegeven voorkeur en beschikbaarheden dus nog even grondig na alvorens je inschrijving definitief te bevestigen.

Ziezo, vanaf nu ben je op de hoogte van onze procedure! 

We wensen jou veel succes en hopen jou snel te kunnen verwelkomen bij Baronie!

Inschrijven als jobstudent bij BARONIE