Getuigenissen van straffe Start People vrouwen

Start People zet dagelijks gemiddeld meer dan 10.000 uitzendmedewerkers aan het werk, een mooie mix van verschillende nationaliteiten, geslachten, religies, etc.
Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag laten we graag enkele straffe Start People vrouwen aan het woord.

Straffe Vrouwen Detailpagina Image 1

Meet Héloïse, team leader bij Audi

Hey!

Ik ben Héloïse en ik ben team leader bij Audi. Negen jaar geleden solliciteerde ik bij Start People voor een job als productiemedewerker bij Audi. Voordien werkte ik in een schoonheidssalon. Telkens de recruiters dat op mijn cv zagen staan, zetten ze uiteraard verbaasde ogen op, want ik beantwoordde daarmee niet helemaal aan het gezochte profiel. Maar toch stelden ze hun vertrouwen in me. Ik slaagde op alle testen en kon aan de slag gaan!

Na 3 jaar als uitzendemedewerker gewerkt te hebben bij Audi, kreeg ik een vast contract aangeboden. In die 9 jaar heb ik me kunnen opwerken van productiemedewerker naar team leader. Vandaag leid ik een team van 20 medewerkers. Als vrouw binnen een overwegend mannelijke automobielwereld ben ik daar wel heel trots op. Het is een fantastische job omdat ik heel graag in groep werk en hou van uitdagingen. Geen enkele dag is dezelfde bij Audi.

Ik ben Start People heel dankbaar dat ze mij deze kans gegeven hebben. Ik kwam er binnen als schoonheidsspecialiste en kijk waar ik nu sta!

Ik kan iedereen Start People aanraden omdat ze je werkzekerheid en vertrouwen geven. Net als Audi, is het een merk waarop je kan bouwen.

Meet Kelly, huishoudhulp bij Start People Services

Hallo!

Ik ben Kelly en werk al 5 jaar als huishoudhulp bij Start People Services. Toen het vorige poetsbureau waar ik - al 15 jaar - voor werkte zijn activiteiten stopzette, werd ik bij Start People warm onthaald.

Het grote voordeel van deze job is dat ik mijn werkuren perfect kan afstemmen op mijn gezinsleven: ik bepaal immers zelf welke klanten ik aanneem en hoeveel uur ik wil werken. Ik ben getrouwd en heb 2 jonge kinderen. Mijn man werkt in shiften. Ik kan mijn uren afstemmen op die van mijn man, zodat we wisselend voor de kinderen kunnen zorgen. Onze kinderen moeten dus nooit in de voor- of naschoolse opvang, want mama of papa kan hen elke ochtend en namiddag afzetten of ophalen.

Het is een job die veel voldoening geeft: mensen die een hele dag hard gewerkt hebben, laten thuiskomen in een proper en fris gepoetst huis, daar word ik vrolijk van! Ik krijg ook veel waardering van mijn klanten: ze zeggen me dikwijls dat ze heel tevreden zijn van het werk dat ik dagdagelijks doe.

Ook van mijn werkgever krijg ik veel waardering: je bent hier niet de zoveelste werkkracht. Iedereen kent mijn naam en het voelt echt als één grote familie. Ik word goed begeleid en krijg regelmatig de kans om opleidingen te volgen, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste technieken en mijn job optimaal kan blijven uitoefenen. Er is ook veel aandacht voor veiligheid op de werkvloer. Heb je een probleempje of gewoon zin in een leuke babbel, dan kan je altijd wel bij iemand terecht.

Start People Services is echt een toffe bende!

Kelly Straffe Vrouw
Camela Straffe Vrouw

Meet Camela, call center medewerkster bij 24+


Hey,

Ik ben Camela en ik werk als customer care medewerkster bij 24+, het customer care center van KBC bank. Ik doe deze job nog maar 3 maanden, maar ik voel me hier helemaal op m'n plek. De sfeer bij 24+ is echt heel tof: er wordt uiteraard hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor fun. Ik heb fijne collega's en ga elke dag met een glimlach aan de slag.

Mensen denken vaak dat de job van customer care medewerker frustrerend is, maar niets is minder waar. Het is juist een heel afwisselende job: klanten stellen je uiteenlopende vragen waarmee je aan de slag kan gaan. Vaak kan je meteen een oplossing bieden, maar soms komt er wel wat speurwerk aan te pas. En als je dan je klant de oplossing kan aanreiken, dan geeft dat ontzettend veel voldoening.

Ik sta er ook niet alleen voor: we krijgen een uitgebreide opleiding en Start People begeleidt me voortdurend in het traject dat ik volg. Als er iets niet duidelijk is, kan ik altijd bij iemand terecht.

En hoewel ik hier nog niet lang werk, krijg ik kansen om door te groeien: het project waar ik momenteel op werk, wordt afgebouwd, maar mijn werkgever zit binnenkort met mij samen en dan gaan we bespreken voor welke andere projecten ik aanmerking zou komen en welke me zouden aanspreken. Het is fijn om zo nauw betrokken te worden bij een beslissing.

Een groot voordeel van deze job is dat je telewerken kan afwisselen met op kantoor werken. Samen met de collega's op kantoor is het heel gezellig, maar af en toe thuis werken maakt dat je een goede balans kan houden tussen je privé-leven en je werk.

Kortom, ik vind het een geweldige job en voel me hier prima in mijn vel!