menu

Werken bij Distrilog Group

Distrilog Group is een logistiek familiebedrijf dat werd opgericht in 1991. Met 30 jaar ervaring is het bedrijf gespecialiseerd in slimme distributie in de hele Benelux met een groot palet aan logistieke diensten en optimalisatiemogelijkheden. Het bedient een brede waaier aan klanten binnen verschillende sectoren, waaronder voeding, petcare, DIY en chemie. Delhaize, Tom&Co, Hubo en Atlas Copco zijn enkele van deze klanten.

Het moderne bedrijf behoort tot één van de snelst groeiende logistieke spelers in België en heeft voor de uitvoering van zijn activiteiten meer dan 1500 magazijniers en chauffeurs in dienst. De klanten van Distrilog Group kunnen rekenen op sterke standaardformules en op maatwerk. De temperaturen in de magazijnen kunnen verschillen aangezien ze uitgerust zijn om de vier temperatuurzones te bedienen:

  • Diepvries (-22°C)
  • Vers (0-4°C)
  • Geconditioneerd (15-18°C)
  • Kamertemperatuur 

Het hoofdkantoor van Distrilog Group in is gelegen langs de A12 in Breendonk, met een vlotte verbinding naar Antwerpen, Brussel en Gent. Daarnaast beschikt Distrilog over nog tal van andere sites, gelegen in Aarschot, Bornem, Geel (Olen), Gent (Evergem), Londerzeel, Puurs, Evergem, Vilvoorde en Westmeerbeek.

Met 30 jaar ervaring focust Distrilog Group op efficiëntie, duurzame oplossingen, flexibiliteit en transparantie. Voor alles is Distrilog Group een modern familiebedrijf. Langetermijnrelaties gaan voor op het streven naar snelle winst. Een duurzaam gebruik van alle schakels van de logistieke ketting gaat voor op groei om de groei.

Jobs bij Distrilog Group

Start People is voor Distrilog Group continu op zoek naar gemotiveerde magazijniers en chauffeurs met een hart voor logistiek. Neem gerust een kijkje tussen de openstaande vacatures en solliciteer online!

Werknemers aan het woord

Sinds 2013 maakt Yannic (54) deel uit van onze grote Distrilog-familie! Yannic is CE-chauffeur en begeleidt daarnaast ook startende vrachtwagenchauffeurs vanuit haar rol als peterchauffeur. Als onze enige vrouwelijke chauffeur mag ze rekenen op heel wat complimenten: "Soms staan collega's en klanten vol bewondering te kijken naar wat ik kan, maar dan zeg ik altijd 'oefening baart kunst'!"

Yannic - Chauffeur CE (Olen)

Belinda (51) is teamleader in de nacht op onze site in de Weverstraat 17 en zorgt er samen met haar team voor dat de leveringen van verse producten op tijd arriveren in de winkels van een grote retailer. Of ze geliefd is op de site? "Wanneer ik op verlof ga, krijg ik van mijn collega's wel eens te horen dat ik niet te lang weg moet blijven want dat ze me als snel zullen missen!"

Belinda - Teamleader nacht (W17, Londerzeel)

Collegialiteit en een flexibele werkomgeving zijn een must voor Yannick (27), teamleader in één van onze depots in de Weverstraat in Londerzeel. Hij werkt in de diepvriesafdeling die de orderpicking voor enkele grote retailers verzorgt. "Ik werk hier graag, en dat gaat gepaard met nu en dan eens een lach en een zwans."

Yannick - Teamleader diepvries (W15, Londerzeel)

Leslie (43) maakt al 22 jaar deel uit van het Distrilog-team! Momenteel is ze werkzaam in onze depots te Breendonk. Of Distrilog Group aanvoelt als een familiebedrijf? "Ik leerde mijn man hier kennen, de ligging van het bedrijf is niet ver van mijn woonplaats en de sfeer onder de collega's zit goed!"

Leslie - Orderpicker (BDK, Willebroek/Breendonk)

Gina (20) werkt als orderpickster in ons depot te Puurs, waar de e-commerce activiteiten voor een grote retailer plaatsvinden. Wat ze zo leuk vindt aan haar job? "Ik vind het fijn om continu bezig te zijn en daarnaast heb ik ook leuke collega's. Ook mijn uren zijn een voordeel, als ik start om 6u heb ik bijna de hele namiddag voor mezelf!"

Gina - Orderpicker (L5, Puurs)

Jobs bij Distrilog Group - Colfridis

Wij hebben 27 jobs voor jou gevonden.

Sluiten
Specialisatie
+ Toon meer
Segment
+ Toon meer
Provincie
+ Toon meer
Sector
+ Toon meer
Opleiding
Type contract
+ Toon meer
Wis alle filters
Geen resultaten gevonden