menu

Werken bij Distrilog Group

Distrilog Group behoort tot één van de snelst groeiende logistieke bedrijven in België. Als familiebedrijf opgestart in 1991, en ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste in Vlaanderen met meer dan 2000 werknemers. Zij staan niet enkel in voor opslag en omslag van goederen, maar ook voor transport van goederen.

Distrilog Group bedient heel uiteenlopende klanten die zich situeren in verschillende sectoren: farmacie, voeding, groothandel,…  Om een beeld te geven van welke goederen er zoal in het magazijn te vinden zijn hebben we hier een overzicht van de belangrijkste klanten van Distrilog: Tom&CO, Aldi, Capsugel, Leonidas, DR. Oetker, Delhaize, SPAR, Belcolade, Croustifrance, Makro,...

Om al deze klanten goed te kunnen servicen hebben ze hiervoor tal van verschillende types magazijnen nodig. Dit betekent ook dat de temperaturen in de magazijnen kunnen verschillen:  

  • Diepvries -25 °C
  • Koel 2°C tot 12°C
  • Kamertemperatuur

Het hoofdkantoor van Distrilog Group in Willebroek, langs de A12 zorgt dat er een vlotte verbinding is naar Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn bovendien verschillende magazijnen gelegen in de regio Londerzeel, Puurs, Willebroek, Bornem, Vilvoorde,  Zellik, Evergem,...

Start People is voor Distrilog Group continu opzoek naar gemotiveerde magazijniers en chauffeurs met een hart voor logistiek. Bekijk onderstaande vacatures om te zien of de job iets is voor jou en solliciteer snel online!

Jobs bij Distrilog Group - Colfridis

Wij hebben 12 jobs voor jou gevonden.

Sluiten
Specialisatie
+ Toon meer
Segment
+ Toon meer
Provincie
+ Toon meer
Sector
+ Toon meer
Opleiding
Type contract
+ Toon meer
Geen resultaten gevonden