Werken als jobstudent bij baronie

Beste student,

Vooreerst willen we jou graag bedanken voor jouw interesse in een studentenjob bij Baronie!

Rond of lang, met noten of vruchten, melk of puur – Baronie heeft chocolade voor elke smaak en elke gelegenheid. En dat al meer dan 100 jaar.
Om hun vestiging in Brugge te versterken zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die een handje kunnen helpen in het productieproces.

Alvorens van start te gaan met jouw inschrijving willen we jou graag op de hoogte brengen van een aantal zaken. Gelieve onderstaande informatie dan ook grondig door te nemen, zo ben je 100% voorbereid alvorens je aan de slag gaat!

Hoe verloopt jouw inschrijving

STAP 1: INSCHRIJVINGSFORMULIER INVULLEN

Indien je interesse hebt om als jobstudent te werken bij Baronie dien je onderstaand online formulier in te vullen. Je neemt best volgende documenten bij de hand:

  • Identiteitskaart
  • Bankkaart

Zonder deze documenten kan je de inschrijving niet vervolledigen. Alle opgevraagde gegevens zijn bedoeld om ons in staat te stellen een correcte planning van de vakantiejobs te verzekeren.

STAP 2: NA JE ONLINE INSCHRIJVING

Jouw inschrijving zal behandeld worden door Start People. De toewijzing van de vakantiejobs bij Baronie gaat van start vanaf juni. Hou vanaf dan zeker je telefoon bij de hand!
Wat zijn de voorwaarden om aan de slag te kunnen bij Baronie?

  • Om als jobstudent bij Baronie aan de slag te kunnen, moet je minstens 16 jaar oud zijn bij opstart!
  • Je moet kunnen werken in een tweeploegensysteem (06u00-14u00/14u00–22u00)
  • Je moet beschikken over eigen vervoer
  • Je bent minstens 3 opeenvolgende weken na elkaar beschikbaar

Belangrijke info!

Door de aanpassing in de studentenwetgeving van 2012, kan iedere student 50-dagen werken op jaarbasis. Heb je je 50 dagen al bereikt voor 2015? Dan kan je niet ingeschakeld worden tijdens de vakantieperiodes.

Let op: als student ben je zelf verantwoordelijk voor de informatie die je bij inschrijving doorgeeft. Start People zal zich baseren op de gegevens die je op de volgende pagina’s zal aanleveren voor de verwerking van je kandidatuur. Lees je persoonlijke gegevens alsook je opgegeven voorkeur en beschikbaarheden dus nog even grondig na alvorens je inschrijving definitief te bevestigen.

Ziezo, vanaf nu ben je op de hoogte van onze procedure!
We wensen jou veel succes en hopen jou snel te kunnen verwelkomen bij Baronie!

Inschrijven als jobstudent bij BARONIE