We are a Top Employer 2021

We are a Top Employer 2021


Start People werd zopas erkend als Top Employer, een certificering uitgereikt door het Top Employers Institute, de wereldwijde autoriteit wat betreft het certificeren van uitmuntende arbeidsomstandigheden.

Na het behalen van de eerste plaats in de Great Place To Work-ranking als Best Workplace van België in 2020, deden de uitdagingen van dit coronajaar Start People nog meer inzetten op goed werkgeverschap en het continu verbeteren van het HR-beleid, met een focus op verbondenheid en interne communicatie.

Deze inspanningen resulteerden in de certificering met het Top Employers-label, een evaluatie op basis van geïmplementeerde HR best practices én een erkenning van een excellent HR-beleid.

Xenia Elbers, HR Manager licht toe: “De belangrijkste toegevoegde waarde van het Top Employers- label is dat een externe organisatie ons een spiegel voorhoudt waardoor we nieuwe opportuniteiten kunnen detecteren om het engagement en de tevredenheid van onze medewerkers in deze uitdagende tijden nog meer te verhogen.”

Op zoek naar een job?

Op zoek naar medewerkers?