USG People verandert naam in RGF Staffing

USG People verandert naam in RGF Staffing


Op 14 december 2020 verandert USG People België, de holding boven Start People, haar naam in RGF Staffing Belgium.

In 2016 is USG People onderdeel geworden van Recruit Group, beursgenoteerd in Tokyo, met een wereldwijd multi-brand HR-Services netwerk. De Belgische organisatie heeft binnen de groep altijd zelfstandig geopereerd met een eigen herkenbare identiteit voor elk van haar merken: Start People, Unique, Bright Plus, USG Professionals en Solvus.

RGF is een afkorting van Recruit Global Family, waarbij ‘Recruit’ de naam van de groep vertegenwoordigt, ‘Global’ refereert aan de wereldwijde operaties in de Verenigde Staten, Azië, Australië en West-Europa en we met ‘Family’ willen benadrukken dat we wereldwijd met elkaar verbonden zijn door onze gemeenschappelijke waarden.

Met de ambitie van RGF Staffing: “Being the thought leader in HR services driven by technology – Touch through Tech”, investeren we in innovatieve diensten met toegevoegde waarde voor onze klanten, kandidaten en medewerkers.

De expertise van onze medewerkers is en blijft de kern van onze dienstverlening. Onze focus op technologie stelt ons bovendien in staat om de verwachtingen van kandidaten en klanten nog meer te overtreffen.

www.rgfstaffing.be