Start People bundelt de krachten met #sterkerdancorona

Start People bundelt de krachten met #sterkerdancorona


Het coronavirus stelt ieder van ons al meer dan een jaar op de proef. Allemaal putten we op onze eigen manier uit onze krachten om met deze nieuwe situatie om te gaan. Ook Start People.

We namen tal van initiatieven om met onze eigen medewerkers, uitzendmedewerkers en klanten geconnecteerd te blijven: een wekelijkse ‘What’s going on’-mail vanwege de directie om onze eigen medewerkers up to date te houden van het reilen en zeilen binnen de firma, kaartjes en geschenkpakketjes voor de klanten, FAQ over corona voor onze uitzendmedewerkers, een heuse TV-show om de successen van het afgelopen jaar te vieren, een persoonlijk telefoontje van de CEO met elke medewerker, verrassingspakketjes bij de medewerkers thuis, informele virtuele bijpraatmeetings, beweegchallenges, webinars over welzijn, ergonomie, veerkracht en thuiswerk, lunch- en avondwandelingen met collega’s, …

Maar samen staan we sterker dan alleen en daarom sluit Start People aan bij het initiatief #sterkerdancorona. Als we allemaal samen de krachten bundelen, staan we sterker dan ooit tevoren.

Lees alle sterke verhalen op #sterkerdancorona.