PROUD TO BE A TOP EMPLOYER!

PROUD TO BE A TOP EMPLOYER!


Met enige trots vernamen we vandaag dat het Top Employers Institute ons voor het derde jaar op rij erkent als een bedrijf met een excellent hr-beleid waarvoor het ons dan ook het certificaat van ‘Top Employer 2023’ toekent. 

Als Top Employer zijn bij Start People onze medewerkers onze hoogste prioriteit. Vanuit een open communicatiecultuur streven we continu naar het creëren van uitmuntende werkomstandigheden, met ruimte voor individuele persoonlijke ontwikkeling dankzij allerlei opleidingen en specialisatietrajecten. Ook ons welzijnsbeleid en gezondheidsprogramma’s dragen bij aan geluk en welbevinden op de werkvloer. 

Alle medewerkers worden betrokken bij initiatieven ter bevordering van diversiteit en inclusie. Als duurzame werkgever omvat ons hr-beleid tevens maatschappelijke en ecologische doelstellingen. 

We zijn uiteraard heel blij dat onze inspanningen ook dit jaar weer de externe bevestiging van het Top Employers Institute krijgen, maar in de eerste plaats zijn we vooral trots op de inzet en het enthousiasme van al onze medewerkers. Dankzij de gedrevenheid van onze medewerkers staan we elke dag opnieuw klaar om onze klanten en uitzendmedewerkers een optimale dienstverlening te bieden.