CERTIFIED TOP EMPLOYER SINCE 2021

CERTIFIED TOP EMPLOYER SINCE 2021


Met trots kunnen we u meedelen dat Start People voor het vierde opeenvolgende jaar is bekroond als een Top Employer! Het toonaangevende Top Employers Institute heeft ons opnieuw erkend als een organisatie met een voortreffelijk HR-beleid en uitmuntende werkomstandigheden.

Bij Start People is het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers altijd onze hoogste prioriteit geweest. We streven naar een bedrijfscultuur gebaseerd op open communicatie en voortdurende groei en ondersteuning van individuele talenten. We geloven sterk in het bieden van opleidingsmogelijkheden en specialisatietrajecten om de professionele ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren. 

Als Top Employer zijn we ook toegewijd aan het bevorderen van diversiteit en inclusie. We hebben specifieke initiatieven geïmplementeerd om gelijke kansen te bevorderen en ervoor te zorgen dat elke medewerker zich gehoord, gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

Daarnaast heeft duurzaamheid ook een belangrijke rol in ons HR-beleid. We streven ernaar als werkgever verantwoordelijkheid te nemen voor onze impact op zowel de samenleving als het milieu. We hebben doelstellingen opgesteld om onze ecologische voetafdruk te verminderen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

De erkenning als Top Employer is vooral ook een opsteker voor onze medewerkers, want het is dankzij hun inzet en toewijding dat we een optimale dienstverlening aan onze klanten en uitzendmedewerkers kunnen bieden. We willen hen daarvoor dan ook van harte bedanken. 

Als Top Employer kijken we enthousiast naar de toekomst en zullen we blijven streven naar het bieden van een werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt en de mogelijkheid heeft om te groeien en te excelleren.

Meer weten over Start People als Top Employer? Klik hier.