menu

Jobinson behaalde het Federgon kwaliteitslabel ‘Certified Membership Projectsourcing

29 okt. 2021

Jobinson behaalde het Federgon kwaliteitslabel 'Certified Membership Projectsourcing'

Projectsourcing stelt bedrijven in staat externe specialisten in te schakelen voor korte of lange projecten. Ons zusterbedrijf Jobinson is gespecialiseerd in het vinden van de juiste experten en ze vervolgens in te zetten voor projecten bij hun klanten.

Deze aparte vorm van tewerkstelling is gebonden aan specifieke regelgevingen en berust op vertrouwen tussen de verschillende betrokken partijen.

Jobinson nam onlangs deel aan het certificeringstraject van Federgon om het kwaliteitslabel ‘Certified Membership Projectsourcing’ te behalen. Hiervoor ondergingen ze een audit die controleert of alle regels, die vervat zijn in de deontologische code die ze ondertekenden, ook effectief worden nageleefd. Het label heeft tot doel de belangen van de projectmedewerkers, de opdrachtgevers en de sector te vrijwaren. Een opdrachtgever of een projectmedewerker die in zee gaat met een projectsourcingbedrijf met dit kwaliteitslabel heeft de garantie dat alle regelgevingen juist worden toegepast en dat het bedrijf continu streeft naar een optimale kwaliteit van hun dienstverlening.

De auditor kiest ad random dossiers van projectmedewerkers, zowel van de eigen medewerkers als van zelfstandigen en toets documenten zoals contracten, arbeidsovereenkomsten, sociale documenten, etc af aan een aantal thema’s:

  • knowhow en beroepsbekwaamheid van het lid
  • aanvaarding en uitvoering van de opdracht
  • vertrouwelijkheid
  • ethish ondernemen
  • burgerlijke aansprakelijkheid
  • … 

Jobinson doorstond de audit met verve en mag voortaan het kwaliteitslabel ‘Certified Membership Projectsourcing’ gebruiken.

Recent Nieuws

Volunteer Recognition Day - vrijwilliger in de kijker
20 apr. 2022

Volunteer Recognition Day - vrijwilliger in de kijker

Vandaag is het Volunteer Recognition Day, de dag waarop we graag alle mensen die vrijwilligerswerk doen willen bedanken voor hun enthousiaste inzet. Eén van die mensen is onze collega Christelle ...
Lees meer
Dag van de slaap: 10 nuttige tips voor een goede  nachtrust
18 mrt. 2022

Dag van de slaap: 10 nuttige tips voor een goede nachtrust

Dag van de slaap: 10 nuttige tips voor een goede nachtrust. De vrijdag voor de lente begint is het Internationale dag van de slaap. Een goede nachtrust is enorm belangrijk voor onze gezondheid. Wie ...
Lees meer
Jodagen bij Lotus
07 mrt. 2022

Jodagen bij Lotus

Jobdagen bij Lotus We organiseerden jobdagen bij onze klant Lotus (ja, die van de lekkere koekjes) op de 3 sites: Oostakker, Lembeke en Eeklo. Kandidaten kregen een rondleiding in de fabriek en ...
Lees meer