Jobs in Logistiek & Transport? Start People Logistics & Transport!

Via Start People Logistics & Transport ga je aan de slag als logistiek medewerker, magazijnier, supply planner, reachtruck-/heftruckchauffeur, teamleader, supervisor, loketbediende, transportplanner, …

Weinig logistieke ervaring? Geen probleem! Start People zorgt voor een opleiding of training op maat. Verder bestaan er mogelijkheden voor het behalen van reachtruck-/heftruck-diploma’s, interne cursussen bij werkgevers, veiligheidstrainingen, etc.

Ben jij iemand die houdt van strakke planning, continue kwaliteit en teamwork? Start People Logistiek en Transport heeft zeker een logistieke job voor jou. Bekijk onze vacatures en solliciteer meteen online!

1204

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.

Nog geen ervaring? Geen probleem

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem!
Start People biedt in samenwerking met CVO LBC een opleiding op maat aan!
Je volgt een intensieve cursus van 6 weken waarbij het reilen en zeilen van transport en logistiek besproken wordt.

Wat komt er aan bod? De diverse stappen en activiteiten binnen een supply chain zoals magazijn- en voorraadbeheer, alsook de documentenstroom van de inkomende en uitgaande goederen. Je leert de verschillende transportmodi en de daar bijhorende transportdocumenten kennen en je krijgt al een voorproefje van het plannen van transporten. Er wordt een sterke focus gelegd op communicatieve vaardigheden en sector-eigen vakjargon in het Engels.

Wat na de opleiding?

Na deze interessante opleiding kan je aan de slag als loketbediendejunior transportplannerbediende customer service import/export en vele andere invullingen.

Jobdating
Na de opleiding zorgen we ervoor dat je in contact komt met verschillende nationale en internationale logistieke spelers regio Limburg – Kempen.

8793

Nood aan extra logistieke krachten?

Start People Logistics & Transport kan putten uit een groep logistieke specialisten die onmiddellijk inzetbaar zijn. Dankzij ons bent u zeker dat u snel en op professionele wijze extra mensen krijgt, precies op het door u gevraagde niveau en met de gewenste vaardigheden.

Alle uitzendconsulenten bij Start People Logistics & Transport zijn thuis in logistiek en transport. Dankzij doorgedreven opleidingen en praktijkervaring kennen zij de modernste warehouse flow systems op hun duimpje.

Meer informatie?

   Testimonials