Contact center jobs? Start People Call & Customer Support!

Het team van Start People Call & Customer Support is gespecialiseerd in het vinden van telefonische talenten voor contact centers, helpdesks en klantendiensten. Als call agent werk je in een wereld vol vlotte contacten en jouw ‘skills’ aan de telefoon maken het verschil in een succesvolle verkoop of sublieme klantenservice.

Wat voor contact center jobs bieden we?

Bij Start People Call & Customer Support vind je tal van contact center jobs. Ben jij een heus verkooptalent? Dan hebben we diverse mogelijkheden voor ‘outbound’ of telesales, waarbij proactief een product of dienst verkocht wordt. En voor wie vooral service- en oplossingsgericht denkt, zijn er vele opties als helpdesk- of klantendienstmedewerker bij een contactcenter.

Bekijk direct het aanbod contact center jobs in jouw regio en ga aan de slag als contact center medewerker, supervisor of klantendienstmedewerker.

58728 Copy

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.

1268 Zoom

Contact center medewerkers voor uw onderneming? 

Interesse in telefonisch verkooptalent of klantvriendelijke medewerkers voor uw helpdesk? Of u nu 1 of 100 medewerkers zoekt, Start People Call bezorgt u de beste kandidaten met de nodige flexibiliteit, training en capaciteit. Contacteer Start People Call  voor de (inhouse) mogelijkheden!

Meer informatie?