De pluspunten van interimwerk

Denk je eraan interimwerk te doen? Groot gelijk, want interimjobs bieden vele interessante voordelen. Zo biedt uitzendwerk starters bijvoorbeeld de kans heel wat werkervaring op te doen. Maar een interimjob biedt - niet alleen starters - nog heel wat andere voordelen. Hier vind je ze alvast op een rijtje.

Afwisseling & flexibiliteit

Houd je van afwisseling en flexibiliteit?

Dan is interimwerk op het lijf geschreven. Je kiest het werk dat het best aansluit bij je wensen, voor een periode die je zelf bepaalt en bij bedrijven of organisaties waarbij je een goed gevoel hebt. Inderdaad, via uitzendarbeid blijf jij baas over je werk.

Pluspunten

Interim job: zelfde statuut als vast werk

Een uitzendkracht geniet hetzelfde sociale statuut en dezelfde sociale voordelen als vaste werknemers. Ook als interimkracht heb je recht op vakantiegeld, pensioen en kinderbijslag. Er is echter één verschil: de arbeidsovereenkomst voor interimwerk geldt voor een bepaalde duur.

Ticket richting vaste job

Uitzendwerk biedt je niet alleen de mogelijkheid leuke werkervaringen op te doen op verschillende plaatsen. Het geeft je ook de kans kennis te maken met verschillende mensen, werkomstandigheden en bedrijfsculturen. Zaken die je in de toekomst zeker en vast heel wat voordelen zullen opleveren.

Waarom een interim job via Start People?

Start People helpt elke dag meer dan 10.000 uitzendkrachten aan een job. Bij ons vind je altijd recente vacatures in jouw regio. Bekijk direct het jobaanbod of contacteer een interimkantoor in jouw regio. Onze medewerkers staan voor je klaar, we zullen je met plezier verder helpen!

Vind je nieuwe job

Mijn gekozen filters
Wis alle filters

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.


Spontane sollicitatie

Vind je niet meteen de perfecte vacature of kan je geen keuze maken? Stuur vrijblijvend jouw gegevens door en we kijken samen welke job het best bij je past.