Werk zoeken en vinden? Start People interim! 


Op zoek naar een job? Dan ben je bij Start People op de juiste plaats.

Als nummer 2 op de Belgische uitzendmarkt zet Start People dagelijks meer dan 10.000 mensen aan het werk. Bij ons vind je altijd actuele vacatures in jouw regio, ga daarom direct op zoek naar jouw nieuwe job en solliciteer vandaag nog!

Wij hebben 1.591 jobs voor jou gevonden.

Sluiten
Geen resultaten gevonden

Specialist in interim 

Start People is gespecialiseerd in interimwerk waarbij we mensen tijdelijk of voor langere tijd tewerkstellen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast bieden onze interimbureaus ook vele vacatures met optie vast werk en contracten van onbepaalde duur. Persoonlijke aanpak en goede begeleiding zijn belangrijk voor ons. We gaan altijd uit van jouw wensen, mogelijkheden en capaciteiten!

Vaste jobs? Ook die vind je bij Start People! 

Ben je op zoek naar vast werk? Dan is het goed om te weten dat Start People niet enkel tijdelijke interim-opdrachten aanbiedt. Bekijk ons aanbod vacatures met vast contract of ‘optie vast werk’.

Bekijk alle jobs met vast contract of optie vast

Alles over interimwerk 

Denk je eraan interimwerk te doen? Groot gelijk, want een interim job biedt vele interessante voordelen. Hier vind je alvast de belangrijkste informatie:

 De pluspunten van interimwerk

 Brochure ‘Regels voor uitzendarbeid’

10 veelgestelde vragen over interimwerk

Op zoek naar meer info over uitzendarbeid? Neem dan zeker een kijkje op www.interiminfo.be! interiminfo.be is een initiatief van het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten (VFU): het eerste e-learningplatform over uitzendarbeid.

Onze specialisaties

Start People verbindt jouw talent graag met de vraag van onze klanten. Daarom vind je bij ons gespecialiseerde kantoren en teams die de werkaanvragen van specifieke sectoren groeperen.