menu

Werken bij Terumo Europe

Bij Terumo verbeteren we levensreddende medische technologieën voor onze samenleving. Gretig om ook bij te dragen aan de gezondheid van mensen en het welzijn van patiënten? We dagen je uit om een meester te worden in jouw vakgebied. Investeer je talenten in balans met je persoonlijke ambities. Leven en werken in harmonie. Vanuit onze Japanse oorsprong, worden we gedreven door respect, eigenaarschap en voortdurende verbetering. Het is de kern van alles wat we doen. Zo maken we een verschil in het leven van patiënten, klanten en medewerkers.

Ons EMEA hoofdkwartier en productiefaciliteiten zijn gebaseerd in Leuven, met ons Europees Distributiecentrum in Genk. Bovendien hebben we een productiefaciliteit in Liverpool (UK) en sales- en marketingbureaus verspreid over de EMEA regio. Samen dragen alle medewerkers – van sales & marketing, ondersteunende departementen tot ingenieurs en operations – bij tot onze continue groei als multinational van Japanse origine.

Werknemers aan het woord

Toen ik drie jaar geleden de vacature las op de site van Start People, was ik onmiddellijk overtuigd dat Terumo me een zeer boeiende werkomgeving zou kunnen bieden. In de afgelopen 3 jaar heb ik dan ook de kans gekregen om verschillende functies uit te oefenen. Ik ben bij Terumo gestart als worker op de afdeling guidewire. Nadien ben ik naar de afdeling catheter gegaan; waar ik de kans gekregen heb om process inspector te worden. Deze functie houdt in dat je garant staat voor de kwaliteit van het product aan de hand van steekproeven. Vandaag werk ik nog steeds als process inspector, maar op de afdeling TPS. Niet alleen biedt Terumo veel doorgroeimogelijkheden, maar ook zeer fijne collega’s in een zeer toffe werkomgeving; kortom, ik ben zeer blij dat ik voor Terumo mag werken!

-

Ik heb voor Terumo gekozen, omdat er een aanbieding is van verschillende taken & omdat uitdagingen absoluut mijn ding zijn. Zelf ben ik sinds 3 Oktober 2017 tewerkgesteld bij Terumo & heb ik al vele taken mogen ontdekken. Afwisseling in je job maakt je dag boeiend & zorgt ervoor dat je nieuwsgierig blijft naar het nieuwe. Het is mooi om deze kansen te nemen en waar te maken.

-

Jobs bij Terumo

Wij hebben 2 jobs voor jou gevonden.

Sluiten
Specialisatie
+ Toon meer
Segment
+ Toon meer
Provincie
+ Toon meer
Sector
+ Toon meer
Opleiding
Type contract
+ Toon meer
Wis alle filters
Geen resultaten gevonden