Werken bij Krëfel

Wie is Krëfel?

Krëfel, in oorsprong een Belgisch familiebedrijf, is marktleider in tv-, hifi-, IT-, multimedia-, telecom- en elektroverkoop. En daar zijn we fier op! Dankzij een uitgebreid netwerk van 74 winkels, een website met de focus op e-commerce maar vooral onze meer dan 1400 werknemers slagen we erin om mooie resultaten te boeken. 

Naast elektro biedt Krëfel ook al 20 jaar keukens aan van superieure kwaliteit. Krëfel Keukens is een specialist in kwalitatieve, uitgeruste keukens op maat voor elk budget. In onze 34 inspirerende showrooms helpen onze professionele keukenconsulenten dagelijks klanten om hun keukendroom te verwezenlijken.

Persoonlijk advies, service en klantentevredenheid zijn begrippen waar we bij Krëfel al meer dan 60 jaar veel belang aan hechten. 

Waarom werken bij Krëfel?

  • Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?
  • Wil jij graag deel uitmaken van een Belgische onderneming die blijft groeien en meewerken aan dat succes?
  • Vraag jij je af hoe het voelt om voor één van de grootste elektroketens van het land te werken?
  • Wij vinden doorgroeimogelijkheden, persoonlijke ontwikkeling en een familiale sfeer erg belangrijk in ons bedrijf. Vind jij die zaken even belangrijk in je job?

Check dan zeker onze openstaande vacatures!

Vind je niet meteen een vacature die aansluit bij jouw competenties? Geen probleem: we verwelkomen met plezier open sollicitaties en volgen ze op bij elke nieuwe vacature!

Doorgroeimogelijkheden

Als medewerker van Krëfel bouw je dagelijks mee aan onze groei maar ook aan die van jezelf! We geloven enorm in de kwaliteiten van onze medewerkers en bieden iedereen de kans om zich ten volle te ontwikkelen. Je zou niet de eerste verkoper zijn die doorgroeit naar filiaalmanager, of de e-commerce medewerker die het schopt tot Social Media Manager. Ook in de logistiek zijn er heel wat voorbeelden van bv. een magazijnier die doorgroeit naar team leader of supervisor!

Persoonlijke ontwikkeling

Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en willen ervoor zorgen dat jij de specialist in jouw vak blijft of wordt. We zetten in op zowel interne als externe opleiding, al naargelang jouw noden. Stel je zelf vast dat je bepaalde competenties of ontwikkelingsmogelijkheden mist? Geen probleem: we laten veel ruimte voor eigen inbreng zodat je ook op creatief vlak een belangrijk onderdeel van onze onderneming wordt.

Familiale omgeving

Krëfel, dat sinds 2019 de krachten bundelt met Franse sectorgenoot Boulanger, is in oorsprong een Belgisch familiebedrijf en dat voel je nog steeds. Je komt terecht in een warme omgeving waarin waarden als teamwork en collegialiteit enorm belangrijk zijn. Steek jij graag een helpende hand uit wanneer een collega hulp kan gebruiken? Dan ben jij uit het juiste hout gesneden om deel uit te maken van de Krëfel-familie!

Jobs bij Krëfel

Wij hebben vacatures voor jou gevonden.