Werken bij DHL Supply Chain

DHL, nummer één op het gebied van logistiek. 

DHL Supply Chain, onderdeel van de DPDHL Group is 's werelds leidende logistieke dienstverlener. Bij DHL Supply Chain doen we meer dan alleen het verbinden van onze klanten met de wereldwijde economie. Als de grootste specialist op het gebied van contractlogistiek ter wereld creëren we een competitief voordeel voor onze klanten. We combineren sectorexpertise, een wereldwijd netwerk en lokale kennis met design en beheren supply chains van grondstoffen en productie tot het leveren van afgewerkte producten en retourdiensten.

Als nr.1 logistieke dienstverlener zijn we enorm ambitieus. Maar ook als werkgever zijn we graag de beste. Elke medewerker draagt bij aan de groei en het algemene succes van de organisatie. Persoonlijke ontwikkeling wordt enorm gestimuleerd. Onze oplossingen ontstaan door handel, logistiek en de gedrevenheid en passie van al onze werknemers. In elk land en in alle divisies van DHL hebben we allemaal het potentieel om wereldwijd het verschil te maken. Maar werken bij DHL gaat verder dan het werk dat we doen. Of je nu leidinggevende of een planner bent, een heftruck bestuurt of een magazijnmedewerker bent. We vergeten nooit dat het onze medewerkers zijn die ons hier gebracht hebben. Daarom werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat een carrière bij onze organisatie zo belonend en succesvol is als mogelijk.

In België heeft DHL Supply Chain 4 sites, deze bevinden zich in Boortmeerbeek, Bornem, Mechelen en in Huizingen/Lot. Kom werken in de wereld van DHL.
Zoek direct binnen ons actuele vacatureaanbod.

Jobs bij DHL Supply Chain

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.