Werken bij DHL Parcel

Wie zijn wij?

#ProudtobeParcel          

Binnen de DP DHL-groep staan we bij DHL Parcel Benelux in voor het pakket- en palletvervoer van zakelijke klanten in de Benelux en Europa.   We werken vanuit vijf terminals in Gullegem (West-Vlaanderen), AntwerpenOudsbergen (Limburg), Awans (Luik) en Ternat (Vlaams-Brabant).  Het hoofdkantoor van DHL Parcel België ligt bij de terminal in Ternat.   In Bornem voert DHL Speedpack, een zusteronderneming van DHL Parcel, de Pick-Up & Delivery activiteiten uit voor eigen klanten.  Met bijna 600 collega’s over alle vestigingen geven we elke dag de beste service aan onze klanten en dat doen we met hart en ziel!  Doe jij mee?  In jouw eigen regio?  En word je ook #ProudtobeParcel?

Wie ben jij?

Bij DHL Parcel België zijn we op zoek naar collega’s die het kloppend hart van onze organisatie kunnen versterken, nl. onze operations afdeling.  In het magazijn in volle drukte en op de weg, onderweg naar onze klanten, that’s were the magic happens!  Elke nacht of/en vroeg in de ochtend werk je mee met je collega’s in de loods.  Zendingen worden gesorteerd, heftrucks rijden af en aan, vrachtwagens en bestelwagens worden zorgvuldig geladen en gaan op weg, naar onze klanten. Ben jij op zoek naar een levendige en dynamische werkomgeving, heb je zin om écht de handen uit de mouwen te steken of ben je een geweldige/prima chauffeur? Kom dan ons team vervolledigen als sorteerder, chauffeur C/CE of als heftruckchauffeur!  

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

En dan … aan de slag!

DHL wereldwijd en ook DHL Parcel in België kan enkel de beste logistieke dienstverlener zijn dankzij haar medewerkers. Daarom vinden we het zo belangrijk jou zo goed mogelijk te begeleiden vanaf dag 1. We starten met een rondleiding in ons bedrijf, leggen je precies de procedures uit en zorgen ervoor dat je de veiligheidsvoorschriften kent.  Safety is key! Je verantwoordelijke neemt je daarna mee doorheen de terminal, toont je de kantine, kleedruimtes en laat je kennismaken met je collega’s.  Eens je de praktische do’s en donts kent, gaan we echt aan de slag en zorgen we ervoor dat je je nieuwe job perfect onder de knie krijgt. Wíj zorgen voor de juiste opleiding en begeleiding,  jíj gaat met de nodige inzet en je talenten aan de slag!    

Welkom bij DHL Parcel België! #ProudtobeParcel

Jobs bij DHL Parcel

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.