DHL Express Detail Banner

Werken bij DHL Express

Connecting people. Improving lives. 

Het DHL Express België avontuur begon toen we in 1978 onze eerste pakjes gingen leveren. Met torenhoge ambities en innovatie in ons achterhoofd, zetten we de logistieke wereld op stelten en groeiden we uit tot marktleider. Intussen verbinden wij al meer dan 40 jaar mensen en bedrijven op een veilige en betrouwbare manier in meer dan 220 landen en gebieden.

Wij zijn wereldwijd het toonaangevende bedrijf in de logistieke sector en zijn het afgelopen jaar (2020), voor de zesde keer op rij, als Global Top Employer erkend. Onze sterke prestaties op het vlak van Leadership Development en Talent Strategy hebben een grote rol gespeeld in onze nominatie.

Onze 800 medewerkers zijn dan ook niet zomaar bij ons gestart. Voor ons is het cruciaal dat al onze medewerkers dezelfde waardes delen. We hebben allemaal passie, speed en een can-do attitude en een beetje geel bloed door onze aderen stromen. Binnen DHL investeren we dan ook graag in de volgende generatie, wat nodig is binnen een snel evoluerende en innovatieve logistieke sector. Zo hebben we ons Young graduates programma, dat jong talent aanmoedigt om door te groeien tot de volgende generatie leiders binnen DHL.

Het is een topprioriteit voor ons als bedrijf om op een respectvolle en duurzame manier om te gaan met onze medewerkers, het milieu, de maatschappelijke verantwoordelijkheid en het kapitaal dat ons is toevertrouwd. Corporate Responsibility is een integraal onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Met "Living Responsibility" als motto richten wij ons op milieubescherming (GoGreen), rampenmanagement (GoHelp), onderwijs (GoTeach) en steunen wij vrijwilligerswerk van onze werknemers (Global Volunteer Day, Living Responsibility Fund).

Dit heeft ervoor gezorgd dat we kunnen bijdragen tot duurzame en positieve veranderingen in de wereld. In België maken we die GoGreen aanpak zeer concreet door gebruik te maken van fietskoeriers, duurzame vliegtuigen, elektrische voertuigen en het rijden op groene energie (24% van ons wagenpark). Sinds 2021 zijn we ook het eerste logistieke bedrijf dat een gloednieuwe CityHub opent in een circulair, eco-effectief bedrijventerrein. Dit staat volledig in lijn staat met onze missie om tegen 2050 volledig CO2 neutraal te zijn.

Jobs bij DHL Express

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.