Werken bij DHL Aviation – Brussels HUB

DHL Aviation, het sorteercentrum van DHL Express in België, is het kloppend hart van het pakjestransport op de luchthaven. Het spiksplinternieuwe gebouw is een toonbeeld van automatisering en technologie op vlak van logistiek.
De zendingen worden per truck of per vliegtuig vanuit de ganse wereld aangeleverd, op Brucargo verzameld en op bestemming uitgesorteerd. Vervolgens worden deze zendingen weer op truck of vliegtuig naar de eindbestemming geladen.

Meer weten over DHL Aviation?

Profielen warehouse:

In het warehouse steken de Loaders-sorters de handen uit de mouwen onder supervisie van Teamleaders en Warehouse Managers, om ervoor te zorgen dat alle zendingen tijdig hun juiste bestemming bereiken. In de luchtvracht is JUST IN TIME immers key. Maak deze belofte mee waar in een boeiende omgeving met kans op vast werk!

Profielen support:

Uiteraard vergen de complexe operationele processen en de hightech omgeving ook ondersteuning van de afdelingen TechniekMaintenanceAdministratieCustomsCustomer ServicePlanning, Business AnalyseHR,..en zoekt DHL Aviation dus ook altijd experts in deze vakgebieden voor direct vaste jobs met ruime ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

What a view

DHL Aviation is gelegen op Brucargo, te Steenokkerzeel.
Brucargo, het logistieke hart van Brussels Airport is voortdurend in beweging, de ideale plaats om jouw carrière-reis te beginnen.
Geniet dagelijks mee van het prachtig uitzicht over Brucargo en de positieve vibes van Brussels Airport!  

Onboarding en opleiding

DHL Aviation dankt zijn succes aan het talent van zijn medewerkers. Ook in jouw persoonlijke groei wordt volop geïnvesteerd.
Bij opstart krijg je een volledig opleidingstraject van 5 dagen aangeboden. Tijdens deze onboarding maak je kennis met het bedrijf en met de werkprocedures, je leert hoe je je naar je werkplek verplaatst op een veilige manier, hoe je het werk als logistiek medewerker zal uitvoeren... Tijdens de verdere opleiding voorziet DHL Aviation ook een rondleiding zodat je weet waar de kantine, lockers, werkplaats enz. zich bevinden.
Dankzij boeiende opleidingen, carrièreadvies en natuurlijk de nodige inzet, kan je bij DHL Aviation een mooie en lange carrière uitbouwen.

De DHL Aviation familie kijkt uit naar jouw komst en verwelkomt je met open armen in de Brussels HUB.

Jobs bij DHL Aviation

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.