menu

Werken bij Carglass®

Carglass® telt 1200 werknemers en maakt deel uit van Belron®, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van herstellingen en vervanging van voertuigbeglazing. Belron® behoort tevens tot de D’Ieteren groep en is actief in 35 landen, van Australië tot Brazilië. Een team van meer dan 25.000 medewerkers helpt 11 miljoen klanten per jaar. Dat is gemiddeld een klant per drie seconden. Hieronder leggen we de verschillende entiteiten verder uit:

  • Carglass® Service Centers onder de naam “Fitting”
  • Carglass® Customer Contact Center
  • Carglass® Europees Distributie Centrum
  • Carglass® Carrosserie 

Carglass® Service Centers, Fitting 

Carglass® is dé specialist in het herstellen en vervangen van voertuigbeglazing in België en Luxemburg. Elk jaar helpt Carglass meer dan 290.000 klanten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Carglass helpt klanten in een van de 46 servicecenters verspreid over België en Luxemburg. Of een van de 100 servicewagens gaat ter plaatse de ruit herstellen. 

Carglass® Customer Contact Center 

Het Customer Contact Center voor België en Luxemburg, dat ook in Hasselt gelegen is, staat dag en nacht paraat om vragen te beantwoorden en klanten te helpen. Bevind je je in het buitenland, dan wordt ook vanuit Hasselt alles geregeld zodat je ter plaatse snel geholpen wordt in een van de lokale Service Centers. 

CARGLASS® Europees Distributiecentrum in Bilzen

Carglass® Europees Distributiecentrum in Bilzen ondersteunt wereldwijd lokale Service Centers in meer dan 30 landen in Europa, Amerika en Azië. Vandaag verloopt de Supply Chain in Europa via 7 hoofddistributiecentra, waarvan het Europees Distributiecentrum in Bilzen is gevestigd. Ongeveer 250 logistieke medewerkers bedienen niet alleen dagelijks de vestigingen in ons land, maar ook die in Nederland en Duitsland. Daarnaast vertrekken er regelmatig leveringen naar alle hoeken van de wereld o.a. de Scandinavische landen, Rusland, Griekenland, Zwitserland.

Carglass Europees Distributiecentrum in Bilzen blijft groeien. Ben je op zoek naar een job bij een werkgever met potentieel, stabiliteit, structuur? Bekijk dan zeker de magazijn-functie(s) van Carglass.

CARGLASS® Carrosserie

Met 25 jaar ervaring en de nieuwste technieken is Carglass® Carrosserie hét carrosserieherstellingsbedrijf voor uw auto. We pakken schade aan uw auto doeltreffend en duurzaam aan. Onze missie? U snel weer de baan op sturen met een auto die als nieuw is.

Botste u met uw wagen ergens tegenaan? Is de lak verweerd na honderden ritten? Of stoort u zich elke keer weer aan die kras op de koffer? Hoe groot of klein uw carrosserieschade ook is, de Carglass® Carrosserie-experts herstellen uw auto weer in ere. Ons netwerk telt 18 vestigingen verspreid over België. Er is dus ook een in uw buurt, waar u ook bent.

Jobs bij Carglass®

Interesse in een job als contact center-medewerker (HQ Hasselt), monteur (diverse locaties), magazijnier (Bilzen), bediende (HQ Hasselt)...? Raadpleeg ons aanbod en reageer snel!

Jobs bij Carglass®

Wij hebben 36 jobs voor jou gevonden.

Sluiten
Specialisatie
+ Toon meer
Segment
+ Toon meer
Provincie
+ Toon meer
Sector
+ Toon meer
Opleiding
Type contract
+ Toon meer
Wis alle filters
Geen resultaten gevonden