menu

Local Heroes sponsorprojecten

Bij Start People dragen we de waarden passie en verbondenheid hoog in het vaandel. Onze medewerkers, onze uitzendmedewerkers en onze klanten die deze waarden mee helpen waarmaken en uitdragen, zijn onze alledaagse helden.

Maar we hebben ook het hart op de juiste plaats en bieden graag (financiële) ondersteuning aan andere organisaties die heldendaden verrichten door bijvoorbeeld het helpen van zieke kinderen, mensen met een handicap, etc.

De combinatie van deze beide aspecten leidde tot het project ‘Local Heroes’.

Als grote speler in interims worden we wekelijks gecontacteerd met aanvragen voor allerhande sponsoring. Maar nu zijn het onze eigen medewerkers die lokale initiatieven mogen voorstellen voor sponsoring, op basis van hun persoonlijke betrokkenheid. Niet alleen een boost voor de motivatie van onze eigen medewerkers, maar evenzeer een hart onder de riem voor verschillende lokale ‘helden’.

Dit jaar kozen onze medewerkers volgende organisaties:

Project in de kijker: project Sonskyn

Sonskyn is een project van één van onze eigen Start People medewerkers, Hélène Dhont en haar moeder Sandra Mulier. Het is een non-profit organisatie, opgericht in 2013. Het doel van Sonskyn is materiële en financiële ondersteuning bieden aan de Nekacheya School in Livingstone, Zambia.

Tijdens een reis naar Namibië, Botswana en Zambia kreeg Sandra de opportuniteit om de Nekacheya School te bezoeken. Als moeder van drie, besloot ze de school te gaan steunen. Dit door middel van fundraising in België, waarna er concrete materiële goederen aangekocht worden voor de school, om de uitbreiding te faciliteren en de leerlingen meer comfort aan te bieden.

Ondertussen reisde Sandra reeds een viertal keer af naar Zambia voor Sonskyn. De realisaties zijn zichtbaar, tastbaar en blijvend.

Ook voor dit jaar zijn de ambities ambitieus:

  • verder participeren in het bouwproject van Linda Community school (school voor 470 weeskinderen), nieuwbouw klaslokalen, sanitair blok…
  • verdere uitbouw en aanschaf van schoolmateriaal, Engelse leesboeken en didactisch materiaal
  • project bomen planten bij onze school (3-ledig doel : fruitopbrengst, schaduw voor de kinderen, duurzaamheid)
  • adopt a desk : met een kleine bijdrage kan je onze schoolbanken ‘adopteren’!
  • computers
  • uitbreiding van de keukenfaciliteiten
  • medicatie
  • schoolmeubilair
  • kledij……

Via persoonlijke hulp steken ze de handen uit de mouwen op het terrein, administratieve hulp, warme maaltijden bereiden op school, klusjes allerhande… Kortom een helpende hand bieden daar waar nodig is.

Wil u Sonskyn graag helpen? Neem dan zeker contact op:

Website: www.sonskyn.be

Facebook: SONSKYN

Mail: sonskyn@telenet.be

GSM : 0476 644810

Interesse in onze HR diensten?

Wilt u graag vernemen hoe Start People u kan helpen met HR oplossingen op maat van uw bedrijf?

Contacteer ons vandaag nog!