DXP Spotlight Banner (11)

Jobdag bij Aliplast

Ontdek Jouw Toekomst bij Aliplast: Jobdag op 7 Maart

Ben jij klaar om jouw carrière een krachtige impuls te geven bij een van de marktleiders in de aluminiumindustrie? Aliplast, gevestigd in het hart van Lokeren, nodigt je uit voor een exclusieve jobdag op donderdag 7 maart. Of je nu een passie hebt voor techniek of logistiek, deze dag biedt je de perfecte kans om te ontdekken hoe jouw toekomst bij Aliplast eruit kan zien.

Gezocht: Technisch en Logistiek Talent

We zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de volgende functies: Technisch Operatoren, Techniekers, Orderpickers, Laders/Lossers ...

Wat Staat Je Te Wachten?

  • Onthaal: Vanaf 16u30 verwelkomen we je graag op onze locatie. Dit is het ideale moment om te netwerken met andere professionals en meer te leren over Aliplast als werkgever.

  • Welkomstwoord: Om 17u00 starten we met een introductie over Aliplast, waarbij je uit eerste hand leert waarom wij een toonaangevende speler zijn in de internationale aluminiumindustrie.

  • Rondleidingen en Gesprekken: Tussen 17u30 en 18u30 krijg je de unieke kans om achter de schermen te kijken tijdens onze rondleidingen. Daarnaast kun je persoonlijk in gesprek gaan met enkele van onze teamleden. Dit is jouw moment om alles te vragen wat je wilt weten over werken bij Aliplast.

  • Wrap Up: Om 18u45 sluiten we de dag af. Dit is het moment om de opgedane indrukken te verwerken en na te denken over jouw mogelijkheden bij Aliplast.

Waarom Aliplast?

Bij Aliplast kom je terecht in een dynamisch en innovatief bedrijf dat voortdurend streeft naar excellence in de ontwikkeling en productie van aluminiumsystemen. Als een van de belangrijkste spelers op de internationale markt bieden wij uitstekende carrièremogelijkheden, een collegiale werksfeer en de kans om te werken aan projecten die echt impact maken.

Interesse?

Vul simpelweg het onderstaande registratieformulier in en verstuur het. Jouw avontuur begint hier!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Registratieformulier

Ik wens naar de sollicitatiedag te komen: *