Werken bij Colruyt GROUP...

Colruyt Group: een familie van bedrijven

Colruyt Group is een goed draaiend bedrijf met bijna 30.000 medewerkers en retailformules in 3 landen. En toch heeft het nog altijd de troeven van een klein familiebedrijf, zoals passie, expertise, eenvoud en efficiëntie. We willen duurzaam groeien, met respect voor mens en milieu.

Colruyt Group is een familie van bedrijven met supermarkten als Colruyt, OKay en Bio-Planet, speelgoedspecialist Dreamland, babywinkel Dreambaby, belevingsmarkt CRU, webshop Collishop en online boodschappendienst Collect&Go. Daarnaast zijn we actief op de foodservicemarkt met Solucious en op de energiemarkt met brandstofleverancier DATS 24 en groene-stroomproducent Eoly. We hebben ook onze eigen print- en documentmanagementspecialist Symeta en ondersteunen zelfstandige ondernemers met Retail Partners Colruyt Group.

Om alle bedrijven vlot te laten draaien, zijn er een aantal overkoepelende activiteiten en ondersteunende diensten nodig. Ze zijn minder zichtbaar, maar ze zijn ontzettend belangrijk om Colruyt Group efficiënt en slagkrachtig te maken. Bij de ondersteunende diensten vind je de meest uiteenlopende jobs van garagist tot aankoper, tot ingenieur of marketeer.

Werken bij  Colruyt Group, dat is anders werken

Colruyt Group heeft één gemeenschappelijke missie en gedeelde waarden. In alle afdelingen en alle winkels leeft dezelfde houding tegenover de medewerkers: mensen waarderen, erkennen en kansen geven om te groeien. Colruyt Group is een waardengedreven familiebedrijf met een hart voor zijn medewerkers.

Openstaande vacatures bij Colruyt Group

Wij hebben 56 jobs voor jou gevonden.

Sluiten
Geen resultaten gevonden