menu

Maritiem_Opleiding transport en logistiek

Droom je al lang van werken in een bloeiende sector met tal van toekomstmogelijkheden? 
 
Start People Maritiem organiseert voor jou de geschikte opleiding: Bediende Transport en Logistiek!


Wat houdt deze opleiding in? 

We starten met havenkennis. Hoe wordt transport georganiseerd en wie werkt hieraan mee?
Je komt alles te weten over de verschillende beroepen
Maak kennis met de (hulp)expediteur, de manifestbediende, de douanedeclarant, de logistiek bediende, de bediende pleinplanning en nog veel meer!
Ook de Incoterms 2020 (rechten en plichten van koper en verkoper bij internationaal transport) worden uitgebreid toegelicht door onze docent.

Wil je ook transportdocumenten leren kennen? Ook dit komt aan bod in onze opleiding:

  • documenten bij export en import;
  • controledocumenten;
  • verschillende certificaten;

Onze lessen zijn niet enkel theoretisch. Tijdens de praktijklessen leer je namelijk ook hoe je deze documenten zelf moet opmaken!

Maar hoe ga je nu communiceren in een internationale omgeving zonder kennis te hebben van de vaktermen? Wel, onze docent stoomt jullie hier graag voor klaar! Hij leert jullie communiceren, solliciteren en onderhandelen in het Engels. In de cursus komt dan ook een heel hoofdstuk met vaktermen van de maritieme wereld aan bod.

Na deze doorgedreven opleiding ontvang je een officieel certificaat. Je hebt nu genoeg theoretische bagage én praktische kennis opgedaan en bent klaar om aan boord te gaan bij een bedrijf in de sector. Onze collega zal jou intensief begeleiden en ondersteunen in de zoektocht naar een toffe job!
 

De opleiding Bediende Transport & Logistiek wordt meermaals per jaar georganiseerd. Deze duurt 5 weken en is gratis voor alle deelnemers. Uiteraard gaat er eerst een screening aan vooraf: je wordt opgebeld om je motivatie af te toetsen, je krijgt enkele testen doorgestuurd en er volgt een diepte interview.  De lessen gaan door op het CVO LBC Berchem of online. 

De volgende opleiding zal doorgaan op:

  • 30/05/22 - 30/06/22

Interesse? Schrijf je in!

Vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op via 03/660.06.50 of maritiem@startpeople.be!