menu

Alles over uitzendarbeid!

Waarom?

Enkele redenen om Interiminfo.be te gebruiken

Interiminfo biedt een antwoord op alle vragen rond uitzendarbeid

Interiminfo.be is het eerste leerplatform over uitzendarbeid. Dat was nodig, want ook al is er online heel wat informatie over uitzendarbeid te vinden, de informatie is erg versnipperd. Ook al werd Interiminfo.be gemaakt voor jongeren, het platform is beschikbaar voor iedereen. Zo maken ook begeleiders en uitzenders zelf geregeld gebruik van de website, en gebruiken ze het platform als one-stop-shop voor alles wat met uitzendarbeid te maken heeft.

 

Eerlijk en neutraal

Interiminfo.be is bedoeld om te informeren. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, zijn we te rade gegaan bij experts uit het hele HR-landschap: uitzendconsulenten, trajectbegeleiders, lokale besturen, opleiders, vakbonden, juristen,... Uit verschillende sessies met een praktische en een juridische werkgroep kwam uiteindelijk Interiminfo.be voort. Zo kan je ervan op aan dat wat er op Interiminfo.be staat klopt, maar ook neutraal is.

 

Lekker snel, of liever traag?

Wil je snel iets weten over uitzendarbeid, dan zit je bij Interiminfo goed. Maar als je expert in uitzendarbeid wil worden, dan vind je bij ons ook je ding. Daarom heeft onze website twee kanten: de voorpagina die vol snelle blogberichten staat, maar ook een leerplatform achter de login. Jij zit zelf aan het stuur, en kiest dus zelf het tempo. In het leerplatform zit ook een zoekfunctie ingebouwd, voor als je ook daar snel iets wil weten.

 

Voor jongeren - mét jongeren

Het platform is gemaakt voor jongeren, maar ook door jongeren. We hielden twee workshops om te peilen naar de mening van HR-studenten. Zij formuleerden hun feedback over de inhoud, maar ook over de look. HR-studenten kunnen de website met twee brillen bekijken: die van jongere, maar ook die van uitzendconsulent of HR-professional. Daarnaast deden we een beroep op advies van Pimento, het kenniscentrum binnen het netwerk Chirojeugd Vlaanderen, over hoe we best met jongeren kunnen communiceren. Tot slot namen we Wablieft onder de arm om de e-learning na te lezen.

 

Overtuigd?
Ga als de bliksem naar Interim Info en ontdek alles over uitzendarbeid!

Klik hier: ontdek interim info!


Online opleiding