menu

Opleiding klantencontacten

Callcenter jobs? Start People Call & Customer Support!

Het team van Start People Call & Customer Support is gespecialiseerd in het vinden van telefonische talenten voor callcenters, helpdesks en klantendiensten. Als call agent werk je in een wereld vol vlotte contacten en jouw ‘skills’ aan de telefoon maken het verschil in een succesvolle verkoop of sublieme klantenservice.

Wat voor callcenter jobs bieden we?

Bij Start People Call & Customer Support vind je tal van callcenter jobs. Ben jij een heus verkooptalent? Dan hebben we diverse mogelijkheden voor ‘outbound’ of telesales, waarbij proactief een product of dienst verkocht wordt. En voor wie vooral service- en oplossingsgericht denkt, zijn er vele opties als helpdesk- of klantendienstmedewerker bij een contactcenter.

Nog niet helemaal zeker van jouw commerciële skills? Bekijk direct het opleidingsaanbod in jouw regio en ga aan de slag als callcenter medewerker, supervisor of klantendienstmedewerker.

Tijdens een klassikale opleiding, een e-learning of een infosessie, krijg je een concreet beeld van een job bij een contactcenter. Je krijgt zicht op de werking binnen een contactenter en de verantwoordelijkheden van iedereen.

De nadruk wordt tijdens deze opleiding gelegd op commerciële basisprincipes, verkoopstechnieken, commercieel denken en handelen, enz...

Daarnaast krijg je een heel concrete commerciële training, een demonstratie en leer je van een peter/meter over telefonisch contact gericht op:

  • hoe je jezelf moet voorstellen aan de telefoon;
  • hoe je het doel van de oproep moet identificeren;
  • hoe je de klant moet informeren;
  • hoe je je stem professioneel gebruikt;
  • hoe je luistert en de juiste vragen stelt;
  • wat het belang van opvolggesprekken is.

Je brengt dan deze instructies in de praktijk en oefent, onder toezicht van je peter/meter. 

Altijd al willen instappen in een commerciële job? Dan is dit de perfecte aanzet!

Schrijf je snel in en bekijk wat de mogelijkheden voor jou zijn!

Verschillende locaties over heel Vlaanderen en Brussel!