WAAROM WERKEN BIJ START PEOPLE?

7 redenen om voor Start People te kiezen

header_wordonzecollega

1. Open en toffe bedrijfssfeer
Plezier in én op je werk is voor ons zeer belangrijk. Elke HR-medewerker van Start People krijgt de ruimte om zelf plezante initiatieven te nemen. Door plezier in je werk kan je jouw taken uitvoeren met overgave en passie. We werken graag met mensen met een eigen mening, durf en de wil om er samen het allerbeste van de te maken, elke dag opnieuw.

2. Doorgroeimogelijkheden
Bij Start People staan de mensen centraal. Investeren in onze mensen is investeren in ons bedrijf, zo eenvoudig is het. Medewerkers krijgen alle kansen. Kriebelt het om aan de slag te gaan in een andere functie? Dat kan!

3. Opleidingen
Start People doet er alles aan om werknemers zo snel mogelijk vertrouwd te maken met hun nieuwe functie. Maar daar blijft het niet bij. Start People moedigt je aan elke dag bij te leren, gans je carrière.

4. Aantrekkelijk loonpakket
Bovenop je maandsalaris biedt Start People je tal van aantrekkelijke voordelen als maaltijdcheques/maaltijdvergoeding, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een bonusregeling. Afhankelijk van je functie breiden we dit pakket uit met een bedrijfswagen, flexibel uurrooster, premie, forfaitaire onkostenvergoeding, enz.

5. Ruimte voor initiatief
We prikkelen je om zaken in handen te nemen en nieuwe initiatieven uit te proberen. Dat dit niet altijd foutloos gebeurt, is geen probleem. Zolang het maar een basis is om te leren en te verbeteren.

6. Mensen maken het verschil
Start People is een bedrijf van harde werkers. Mensen met een no-nonsense mentaliteit, een positieve ingesteldheid en een uitstekende teamspirit. Ons geheim? Mensen tewerkstellen met wie het klikt, al vanaf het sollicitatiegesprek.

7. Afwisseling
Elke dag is anders en onvoorspelbaar. Routine wordt vermeden. Afwisseling regeert, zowel in onze lokale kantoren als op de hoofdzetel.