menu

Jobdag DHL Aviation op 24 april 2021

Neem een vliegende start als MAGAZIJNIER (voltijds PM of nachtshift | ma – vr), TECHNIEKER, WAREHOUSE MEDEWERKER, LADER/LOSSER (ramp & tarmac), DG of FED AGENT m/v bij DHL Aviation: werkzekerheid, snel kans op vast werk, hightech omgeving, opleidingen bij de vleet, doorgroeimogelijkheden....

Ready for take-off? Schrijf je in op onze jobdag van 24 april.

Jobdag DHL AVIATION op zaterdag 24 april 2021

DHL Aviation, het sorteercentrum van DHL Express in België, is het kloppend hart van het pakjestransport op de luchthaven. Het spiksplinternieuwe gebouw is een toonbeeld van automatisering en technologie op vlak van logistiek.
De zendingen worden per truck of per vliegtuig vanuit de ganse wereld aangeleverd, op Brucargo verzameld en op bestemming uitgesorteerd. Vervolgens worden deze zendingen weer op truck of vliegtuig naar de eindbestemming geladen.

Wat mag je tijdens de jobdag verwachten?

Je zal een blik kunnen werpen op de hypermoderne werkomgeving van DHL Aviation zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige job. Ook zal je de mogelijkheid krijgen om tijdens een persoonlijk gesprek al je vragen te stellen. 

Inschrijven voor de jobdag is verplicht. 

Vragen? Bel 02/431 53 84.

Praktisch

De jobdag gaat door tussen 10u en 16u. Omwille van de huidige coronamaatregelen zal je via mail een bevestiging ontvangen op jouw naam met het exact uur waarop je stipt aanwezig moet zijn. De rondleiding en het gesprek zullen samen maximum 1 uur duren.

Inschrijven?

Ja, ik schrijf me in voor de jobdag:

Openstaande vacatures bij DHL Aviation

Wij hebben 7 jobs voor jou gevonden.

Sluiten
Specialisatie
+ Toon meer
Segment
+ Toon meer
Provincie
+ Toon meer
Sector
+ Toon meer
Opleiding
Type contract
+ Toon meer
Geen resultaten gevonden